Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4lostsouls

Marketing

Malo promjena....

Kao što primjetiste, stavih novi dizajn. I novo ime bloga, samo šta se ne vidi tu iznad posta (bog zna zašto) nego mošte vidit na vrhu prozora. Onda sam stavio par novih pjesama u ljevom boxu.... i tako. A sliku na pozadinu nikako ne mogu stavit! Ili je prevelika ili je premala. Baš mi ne ide...

Ej, pazi ovo!!! Ajde probajte označit tekst na mom blogu. Bilo koji. Ajde jedan dio posta. Ne ide, jelda? Baš freeky. Vopšte ne znam zašto. To mi je došlo sad sa novim dizajnom. A samo sam boje mijenjao, i niš više.

Danas sam po rasporedu imao najmanje sati u tjednu (5) ali najviše knjiga. Šta ne možemo stavit one ormariće u škole, pa da tamo stavimo knjige, nego moram teglit torbu od 30kg na leđima... Sreća šta nisam baš daleko od škole, ali živim na vidikovcu. To je najviši kvart u Puli, i di god ideš moraš se penjat na brdo da dođeš doma. A kad stignem doma moram se penjat na 4 kat jer nemam lift u zgradi. I to isto nema smisla...

Danas u školi Tina (bambina) se nešto češe po licu i odjednom joj prst sklizne u oko!! Bez smisla!! Jedno pet minuta se nisam presto smijat! I ona isto samnom,a oko joj suzi i suzi... Pre smiješno.

Na marendi sam si uzeo Metro, da vidim šta se dešava u svetu (i to besplatno). Kad sam sve pročitao okrenem si na križaljku i prije nego sam počeo riješavat dođe Tea (Emy) i mazne mi novine jer oče s njima tuč Kikija. (lud) I dok sam joj uzamao iz ruke dođe Ajdin i on potegne, a moja križaljka ode u dva dijela.... Tako da mi je cijeli sljedeći sat (zemljopis) bilo dosadno... užasno dosadno.

Neki dan sam skinuo neke slike sa neta i pojavile su mi se u Corelu, umjesto u jpg. ili btp. ili šta već. A zašto? Bo.... Pa ako neko zna nek mi komentira.

Kako mi je dobra pjesma "I am loco" od Ill Nina!! Neka je posluša svatko ko može nabavit CD jer pre, pre, pre dobra pjesma! Sa albuma "Revolution... Revolucion".

I tako... to bi bilo otprilike sve, pa vas pozdrafljam! Adio!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Waaaaaa!! Jedva čekam Paradiso!! A još samo 2 mjeseca (da samo!)....

Post je objavljen 05.06.2006. u 15:17 sati.