Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Teška prometna nezgoda

Iz današnjeg policijskog izvješća:


Dana 3.6.2006. godine, oko 08,30 sati, PS Gornji Vakuf/Uskoplje se obratio Stipo B. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja i prijavio da mu je u mjestu Pavić Polje, općina Gornji Vakuf/Uskoplje počinjena krađa provaljivanjem u garažu. Tom prigodom je ukradeno: motokultivator marke “Labin Progres”, freza, kosilica, plug, tegovi i proširivać. Očevid su obavili službenici krim. policije PU Bugojno. Istraga je u tijeku.

Proteklog vikenda na prostoru naše županije dogodile su se 43 prometne nezgode u kojima je jedna osoba smrtno stradala, a 11 osoba je ozlijeđeno.
Prilikom kontrole, službenici policije su iz prometa isključili 16 vozila i 8 vozača, a najteža prometna nezgoda dogodila se na području naše općine:
Dana 3.6.2006. godine, oko 22,40 sati, na magistralnoj prometnici Gornji Vakuf/Uskoplje, u mjestu Dražev Dolac, općina Gornji Vakuf/Uskoplje dogodila se prometna nezgoda u kojoj je vozač Edin Milanović, rođen 1978.godine iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja sa pmv marke “Peugeot”, registarskih oznaka ZH 64503 sletio sa ceste. U nezgodi je vozači Edin Milanović smrtno stradao, a saputnik Nihad A. iz Bugojna je zadobio teže tjelesne ozljede. Očevid su obavili službenici krim. policije PU Bugojno. Istraga je u tijeku.





Post je objavljen 05.06.2006. u 15:15 sati.