Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/techno2techno

Marketing

Još se prerano veseliti, jer ipak do toga ima desetak dana: sljedeći tjedan završava, odnosno sljedeći vikend započinje - već u srijedu! Objava je to koju pozdravlja sav radni narod, a svi vi koji učite za ispite zasigurno znate onu dobri stari studentski poučak: pusti za sutra sve ono što nije hitno – a svi znamo da ni profesori ne rade na praznike. Dobro, možda neki, ali onda vam ni cjelonoćno učenje od srijede do petka neće pomoći.

Četvrtak 15.6. definitivno je praznik, unatoč tome što rijetki znaju praznik čega točno. Pitao sam i nitko mi nije znao odgovoriti, ali svi znaju da jest. Što god bilo, dobro došlo! I onaj sljedeći četvrtak, 22.6., također se ne radi, pa je party lista dupkom puna i partija se pet dana u komadu sljedeći tjedan i onda još pet onaj tjedan nakon toga. Pa se dobro pripremite… Još se nadamo i malo toplijem vremenu i afterima na obali mora, rijeke ili bare te svime što uz to ide :-)

Naravno, sukladno tome, ovaj vikend nije bilo spektakularnih zbivanja, ali oprostit ćemo taj običaj i posvetiti se priželjkivanju. Najprije sljedeće srijede u zagrebačkom klubu The Best gostuje Pascal F.E.O.S., kojeg nismo dugo slušali na ovim prostorima, a ostali klubovi će svoj program brže-bolje popuniti kad shvate da se u četvrtak ne radi (u to ne sumnjam). U petak se u vatrogasnom domu na Ilici održava još jedan Direct Drive, za sve ljubitelje undergrounda, s jakom domaćom postavom i glasovitom izvrsnom atmosferom. U petak će se i u Sokolu okupiti ekipa ljubitelja zanimljivog zvuka, pa svakako preporučam posjet tom klubu (prije nego što ga pojedu narodnjaci, kažu glasine). U subotu se partija čak i na Visu, vjerovali ili ne, slavi se i peta godišnjica Exita u Vodicama, a sretniji članovi Pegle stacionirat će se u Rovinju, gdje gostuje MaraSoundSystem. (Ne tražite ih po Monviju, ne posluju, ne fotografiraju, ne recenziraju - na odmoru su!)

Vikend nakon sljedećeg također počinje u srijedu, 21.6., i to bombastično: osmom godišnjicom Astralisa! Trance na sve načine, ali i otvorena terasa kluba The Best, privući će, osim mlađih naraštaja, i stare partijanere koji su na ovu najavu reagirali riječima „Pa šta osam godina je prošlo?!“. Računaju na vas!
Istog dana rođendan slavi još jedan stari partijaner, i to u Boogaloou, pa prema tome – za tu srijedu pripremite poklone.
I ne zaboravite, u subotu 24. održat će se tradicionalni UFO beats open air, na kojem se očekuju mnogi zainteresirani partijaneri, istog dana će Derrick May otvoriti primoštensku Auroru, a u Županji svira Rush… Počinje ljeto, dragi Peglači, naše omiljeno doba, pa toplo preporučam da počnete partijati što prije!


Post je objavljen 05.06.2006. u 14:36 sati.