Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mayya

Marketing

Vaga

Znam, glupost. Horoskop i te pizdarije. Isprobala sam brdo dizajna i svi su mi bezvezni. Ne mogu se odlučiti. Neda mi se lijepit linkove ni sličice ni opaske ni niš.

Baš sam ovaj blog mogla nazvat i "Moj blog koji nikad ne pišem i koji nitko osim Neutrina ne komentira."nono Nda, tko mi kriv. Bar mogu trkeljat i nitko me ne čita. Ja ionak čitam par blogova i baš i ne kometiram.
Well, nema ni veze, ionak nisam nikad ni namjeravala pisati blog, nego me ovo čudovište zbediralo kad je zbrisalo s indexovog foruma i koji ni na pp više ne odogovara. Nije zločesto, nema veze.

Sad kad je već tu, nemrem si pomoć.

Klincu su se danas ujutro ukočile noge. Luda sam bila cijelo jutro i teta u vrtiću veli da raste. Sad su ok. Noge, mislim. I ja sam ok. Zakaj sam tolki paničar i sve živo odmah vidim crno u podsvjesti, mada nikome to ne pričam? Ponekad mi se priviđaju najgori mogući scenariji: automobilske nesreće, smrt, bolnica, krv. Onak fleshevi me peru. Doslovno se stresem i pomalo zacviljučem i maknem to od sebe. Otkud mi takve debilne paranoje, donedavno sam bila skroz normalna?





Post je objavljen 05.06.2006. u 14:18 sati.