Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

The Machine is on fire!

Imam web kameru pa vam mogu snimati razne glupave filmiće. Isto tako imam zeleni upaljač upaljač.
Kapsula je stajala na stolu i upaljač isto, pa mi se nešto upalilo u glavi. To je bilo još prije par dana. Nisam je odmah onda zapalio nego sam crnio čađom tako da izgleda rabljeno. Imala je rupe i dimne tragove, baš fino.
Punio sam je plinom i palio. Vrata bi bila zatvorena, a onda bi se uz zvuk brzog zapaljenja sama otvarala.
Rezultat bezbrojnih paljenja je ova slika, koja ne djeluje baš kao da je slikana mobitelom. A je. Baš mi je nekako "rapidna". Plava magla na vratima je pogled u unutrašnjost koja je taman počela gorjeti, a žuto je plin koji je ispuzio vani.













I onda sam se sjetio - idemo snimiti film totalne destrukcije. Nažalost, bila je malo pretotalna, jer mi je nagorila plastični podložak i stol (ali jako malo, vidi se samo na odsjaju).
Ali zato ste prve osobe na cijelom Internetu, cijelom ogromnom World Wide Webu, koje mogu vidjeti screenshotove na kojoj gori model TGFT Vremenske Kapsule. Povlašteni se, i to se vidi, da, da...

Kapsula se puši, isparavaju ugljikovodične i acetatne pare.













Početak vidljive destrukcije.














Vrata pucaju.















Puca cijela Kapsula.














Veći dio kataklizmično gori i pougljenjuje.














Pokus se otima kontroli, gori kulisa.














Kraj pokusa, uništeni stroj.















Divni su bili srednjoškolski dani, kad nisam učio puno i provodio popodneva u garaži praveći bombe... ah.
Nisu to bile bombe u pravom smislu riječi, više nekakve dimne bombe, koje bih bacao u septičku jamu da pobijem komarce. Tada još nije bilo ovih WC-NET vrećica. Na žalost, nisam uspijevao, čime god sam ih napadao. Mogao sam i cijanovodikom ali sam se bojao sintetizirati tu stvar u količinama većim od par mjehurića. Jeste li znali da neki ljudi nemaju osjet njuha za cijanovodik ili im je slabo razvijen? On inače ima miris po gorkim bademima. Bademovo ulje je dovoljno dobra usporedba, odvratno je. Tako da nisam htio eksperimentirati da ne bih kolabirao na pod tek tako. Žali bože mene prekrasnog i prepametnog.

A je to.

(edit: Pobrisao sam morbidne gluposti jer mi se čini da neki nisu shvatili da se radi o šali. Trenutno nisam u crnohumorno-morbidnoj fazi pa i mene sablažnjava...)

(edit2: jebemu, taj dan mi je stvarno bilo dosadno... čudim se sam sebi)


Post je objavljen 05.06.2006. u 13:30 sati.