Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teddyisdead

Marketing

Pazi! Here comes the great big white stupid whale (feMALE)

If the medication doesn't work can I out smoke them with marijuana???

Baš kada pomislim da je sve u redu, da je sve opet kako bi trebalo biti, da sam se napokon riješio nekih stvari u životu i da sada može samo ići na bolje. I što dobijem?? Some stupid fate bitchslaps me in the middle of my unshaved face!
Ulijeće mi stara danas u sobu. Pokazuje kutijicu sa prstenjem i nešto dribla. Gasim R.A.T.M. i posvećujem svu svoju pozornost svojoj dragoj mamici. I sada ona baljezga nešto o nekom zlatnom prstenu kako nedostaje iz kutijice. I ja onako naivan upitam I kakve to sad veze ima sa mnom?? Ne nosim zlato, to je ženski prsten bio i osim toga imam osam svojih prstenja???
A odgovor??? Hehe... Optužila je mene i moju bivšu koja je često ostajala sama doma. Znao sam da ju nije pretjerano voljela iako je cura i više nego draga i dobra, ali da je njeno nepodnošenje te osobe bilo toliko veliko da šest mjeseci nakon našeg prekida ona ima obraza optužiti ju za krađu s time da ona nije bila solo u stanu još od sedmog mjeseca prošle godine! Užas. Sa kim ja to živim???? Uvijek sam mislio da je dobra i krasna, ali sada... Mislim, znala je preuveličano reagirati na mnoge stvari, ali ovo je stvarno kap koja je jednostavno prelila čašu. Nek se jebe ona i njen prsten u vrijednosti od dvijesto kuna!
Selim se prvom prilikom. A kada ostane bez posla onda će se pitati koga je optuživala za krađu nekog jadnog i d*bilnog prstena.
Toliko sam bijesan da bi mogao eksplodirati i porazbijati sve u stanu!!!!!!!!!!


P.S. notebookVrijedi li za ovo pecati pet i po somova u obližnjem ribnjaku?

Post je objavljen 05.06.2006. u 12:38 sati.