Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamovka001

Marketing


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
  

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws


VOLIM TE

Reći ili ne reći dvije čarobne riječi?!
Reći nekome 'volim te' velik je korak u svakoj vezi. Cure će, bez obzira na osjećaje, većinom radije šutjeti nego obznaniti svoju ljubav nekome za koga nisu sigurne da će im uzvratiti istom mjerom, a kako većina dečki ne voli razgovarati o svojim osjećajima, zasigurno će prije doći red na tebe da izraziš ono što osjećaš prema njemu


Ako si spremna priznati svom dečku što osjećaš, izaberi prikladno mjesto i trenutak za to


Ne boj se, nisi jedina – većina cura boji se odbijanja nakon svog priznanja, pogotovo ako njihov voljeni ne gaji iste osjećaje. Vjerojatno znaš da jednom kada izgovoriš ove dvije riječi nema povratka natrag. No postoji i tip osoba kojima riječi ne znače mnogo. Takvi mogu reći volim te svakome koga upoznaju.

Kako bi se riješila nedoumica reći ili ne reći - pitanje je sad, nauči kako izabrati pravi trenutak za iskazivanje svojih osjećaja i kako biti sigurna da će ti i druga strana uzvratiti istom mjerom:

RIJEČI LJUBAVNE

Ako si nakon dugog promišljanja i dalje uvjerena da je pravo vrijeme za priznanje osjećaja, potrudi se učiniti to na što spontaniji način. Najgore što možeš je učiniti da izgleda kao da si danima prije planirala i uvježbavala taj trenutak. Ne osjećaš li se još uvijek spremnom prva učiniti taj veliki potez, dovoljno je da s dečkom neobavezno čavrljaš o vašoj vezi. Nešto poput izvrsno se osjećam u tvom društvu, nikada se nisam ovako osjećala ili slično dat će mu do znanja kako se osjećaš, a iz njegove reakcije doznat ćeš je li spreman čuti dvije čarobne riječi. Osim toga, možda ga to potakne na to da ih on prvi izgovori!


Reći nekome 'volim te' nije jednostavno kako se čini, pogotovo osjećaš li to duboko i iskreno


Reći nekome 'volim te' nije jednostavno kako se čini, pogotovo osjećaš li to duboko i iskreno. Ako ti je jako teško to izreći, za rođendan mu kupi čestitku ili nešto slično što sadržava bitnu poruku (ipak, izbjegavaj nešto preslatko, previše romantično i direktno što će ga natjerati u bijeg!). Obavezno budi uz njega dok otvara poklon.

PRAVI TRENUTAK

Osjećaš li se spremnom iskazati svoje osjećaje, izaberi pravi trenutak i mjesto na kojem će te moći čuti. Vikneš li mu 'volim te' u uho tijekom bučnog koncerta ili u disku, umjesto očekivanog i prikladnog odgovora dobit ćeš samo: 'Molim?!'

Stoga izaberi neko mirno mjesto gdje nećeš više puta morati ponavljati ono što mu želiš reći.

Kada mu napokon kažeš ono što osjećaš, sigurno ćeš očekivati da ti dečko uzvrati istom mjerom i na isti način. No stvari u životu ponekad ne idu kako planiramo, pa se stoga nemoj razočarati ako se dogodi da ti dečko ne odgovori istim riječima. Nekim osobama treba više vremena kako bi reagirale na nove situacije u životu. Daj dečku vremena kako bi ti mogao uzvratiti kada bude spreman na to – možda sljedeći dan ili tjedan... Ne kaže li i on tebi isti trenutak da te voli, ne mora značiti da to i ne osjeća. Ako ste jedno za drugo, s vremenom će se to sigurno dogoditi.


Dogodi li se da on tebi ne uzvrati istim riječima, ne očajavaj – možda mu treba vremena da skupi hrabrosti

Nasuprot tome, kaže li ti da te ne voli, barem ćeš znati na čemu si i prestati trošiti svoje dragocjeno vrijeme na osobu kojoj nije stalo do tebe i tvojih osjećaja. Nema sumnje da ćeš se osjećati kao da ti je cijeli svijet potonuo, ali ostani pribrana i ne započinji svađu. Iako sigurno nisi zamišljala ovakav ishod, postoji nada da se on promijeni. Dečki su poprilično uplašeni kada je u pitanju ljubav i vezanje uz nekoga. Pa ipak, zapamti i daj mu do znanja da nećeš protratiti svoj život čekajući da se on predomisli.

KADA JE BOLJE ŠUTJETI

Osim što postoje trenuci kada bi nešto htjela reći, a ne znaš kako, isto tako postoje i trenuci kada nešto želiš reći, a ustvari bi bilo bolje šutjeti. Dvije čarobne riječi 'volim te' ne bi ti trebale služiti za to kako bi ga natjerala da ih i on tebi kaže ili kako bi vašu vezu imala pod kontrolom. Također, ako ih on kaže prvi, a ti nisi sigurna u svoje osjećaje – radije šuti. Objasni mu kako se osjećaš radije nego da mu kažeš da ga voliš ako u to nisi sigurna. Na taj način izbjeći ćeš moguće nesporazume, a što je najvažnije, vaša veza neće se temeljiti na lažima koje su izrečene samo zato da ne biste povrijedili jedno drugo.

Post je objavljen 05.06.2006. u 12:20 sati.