Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dagoberhr

Marketing

Tim-mers

Zamislimo kolac u obliku velikog jajeta u sredini, okružen sa tri čokoladne loptice, sve međusobno spojene, i na vrhu upaljena svijeća.

Jajoliki kolac je dizajn koji je sugeriran Plejadancima od strane napredne civilizacije iz drugog, "susjednog" svemira. Njihov je naziv Tim-mers-i i vrlo su napredna spiritualna bića. Svjesni su stanja na našoj Planeti i naklonjeni su nam.

(Priča o Tim-mers-ima dolazi samo iz jednog izvora i ovaj prilog je špekulativnog karaktera. Ali je zanimljiv zbog novih svemirskih informacija.)

Navodno su 1981. Plejadanci počeli primjenjivati novu tehnologiju u gradnji svojih svemirskih brodova koji rade na drugacijim znanstvenim principima. Dizajniran je specijalan pogonski i upravljački sistem kojemu nije trebalo postepeno ubrzanje do brzine svjetlosti i skok u hipersvemir. Umjesto toga, skok u hipersvemir je moguć trenutno iz stanja mirovanja.

Tim-mers-i su davno otkrili da unutar naše trodimenzionalne galaksije postoje koridori u kojima materijalne čestice ne egzistiraju. Ovi kanali su izvan normalnog prostora i vremena i u njih se može ući sa malim brzinama. Tim-mers-i su savladali tehnologiju da pronađu ove koridore i da se kreću kroz njih. Zatim su ustanovili da se njihovi svemirski brodovi mogu kretati kroz galaksiju gotovo trenutno kada uđu na jednom mjestu u koridoru i izađu na drugom. Vremenom su kretanje kroz svemir doveli do savršenstva uz prolazak vrlo malo vremena.

Promatraču bi se činilo da svemirski brod nestane na jednom kraju neba kao svjetlosni treptaj... i onda se pojavi na drugom kraju u djeliću sekunde.

Ovi koridori postoje samu unutar galaksije, čime se limitira distanca svemirskog skoka. Naime, postoji energetsko polje formirano oko galaksije i ovaj proces nije moguć u slobodnom prostoru između galaksija.

Tehnologija Tim-mers-a je primjenjena kod izgradnje prvog takvog broda Plejadanaca. Riječ je o velikom galaktičkom svemirskom brodu dužine 17.182 metra. Brod je izgrađen u svemiru (slično kao naša svemirska stanica u gradnji ili svojevremeno Ruski "Mir"). Nije dizajniran za korištenje u planetarnoj atmosferi.

Svemirska "torta" je dom za 140.000 ljudi. Središnji (jajoliki) dio je grad sa svim sadržajima. Tri manja kružna odjeljka su povezana sa glavnim dijelom posebnim tunelima. Jedan od odjeljaka ima ulogu hangara u kojemu se nalaze manji svemirski brodovi posjetilaca.

Vrtovi, jezera, brda... proizvodni pogoni, škole, apartmani...

Hrana dijetalna, mnoštvo voća i povrća... Posebno uzgojene voćke reduciraju potrebu za spavanjem na samo četiri sata dnevno... Glad se može potisnuti i po 90 sati ako je potrebno.

Komandni centar je na vrhu glavnog tijela broda. Plejadanci uz pomoć programiranih androida odavdje upravljaju brodom i kontroliraju sve aktivnosti njihovog malog svijeta.

S obzirom da je riječ o "zadnjem čudu tehnike", ovaj brod ima mogućnosti da se kreće kroz vrijeme. Ulazak u hipersvemir na jednom mjestu i ponovno pojavljivanje na drugom... sliči prostoru i vremenu koji je na tren paraliziran. U jednom malom djeliću sekunde, svemirski brod izgleda da je istovremeno i na polaznoj točki i na destinaciji. Tehnički rečeno, riječ je o procesu de-materijalizacije i ponovne materijalizacije.

Ipak, djelići sekunde o kojima govorimo se mogu podijeliti na bezbroj manjih intervala. I svaki od njih odgovara milionima godina. Ovaj proces još nije u potpunosti jasan Plejadancima, ali su uz pomoć Tim-mers-a naučili da manipuliraju njime.

Teoretski, ako bi svemirski brod usporio i ušao u jedan od drugih vremenskih intervala mogao bi se naći milione godina pomaknut u vremenu. Na primjer, usporenje od dvije sekunde bi ih odvelo dvije milijarde godina u prošlost. U doba kada složeni molekularni život nije postojao na našoj Zemlji. I obrnuto. Ubrzanje bi ih odvelo u neku (projiciranu) budućnost.

Ni najbistriji Plejadanci ne razumiju ovaj proces u cjelosti. Kompleksnost vremena i prostora obiluje mnogim teško shvatljivim detaljima. Neke tajne su riješili, ali još uvijek rade na njihovom boljem razumijevanju.

Zahvaljujući Tim-mers-ima, putujući kroz vrijeme i prostor, bili su u mogućnosti da osjete vječnost.

Svemirsku bezgraničnost.

Post je objavljen 08.06.2006. u 00:18 sati.