Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruthlessbitch

Marketing

IT`S THE END...

Evo me sjedim pred kompićem i rekoh odo malo tipkat...vani pljušti...ne mogu učit, spava mi se. Sinoć je bila zbilja "zanimljiva" večer. pošto nemam šta radi napisat ću sve što se dogodilo...pa ovako:
U 6 smo svi (apple, draga, prca, sexa, ina, zizy, bagerica, janka i ja) došli kod Nate. Tu smo sjedili, pijuckali bambus, žderali bombone, čips(za apple hostija hahaha), kolače, pričali, zajebavali se, slikali se...uglavnom atmosfera je bila prijateljski ugodna. A onda smo se pokupili i otišli...a gdje drugdje nego u Derby. Čim sam ušla pogledom sam tražila "njega" no nije ga bilo, i bolje...bilo bi bolje da ni poslije nije došo...e da, da ne skrećem s teme... ugodno smo se smjestili za separe, naručili pićence-ja sam odmah krenula s vodkom, naravno. Glazba je bila baš po mom ukusu, samo rap, kasnije se promjenilo. Nakon nekog vremena Zizy i Apple su probale neko super pićence koje se prvo zapali...cool...i ja to moram probat. A onda smo Ina i ja počele nazdravljat...vodku za vodkom i to ne ex...i tad su počela sranja...Ina je popila duplo više od mene tako da se totalno ubila, a meni je poslije bilo dobro. Ubrzo su počela sranja, stvarno mi je žao jer smo Nati upropastili roćkas...ja sam sjela vani i plakal, dugo sam plakala i to zbog najvećeg kretena u Brodu, al tome je kraj, zbog njeg više neću ni suze pustit. Ubrzo smo saznali za Sexine i Prcine probleme (ne želim sad o tom pisat javno) pa su i tu počele suze padat...uskoro je i Apple rekla što joj je na duši pa smo i tad plakali... Draga nas je tješila pa je i ona plakala s nama. Uglavnom bila je to večer suza i teških priznanja...no sad smo bar sve priznale što nas pati. Dok sam ja tako sjedila vani i plakala došla je i Niky...ona je kasnije došla do mene...sjele smo i razgovarale. I ona se rasplakala, ispričavala mi se... tješila me,...a onda mi je rekla što joj je "on" rekao u facu...to me pogodilo jer je to stvarno bilo vrhunac vrhunaca, on je nepopravljivi kreten, bezosjećajan i grub, muška svinja koja sve cure naziva kurvama...Nas dvije smo tako plakale, pričale...i tako smo riješili to sve i dalje nastojimo biti frendice, a "njega" obje ostavljamo iza sebe i idemo dalje. čak je i Ivan došao do mene i kao zabrinuto me pitao šta mi je al sam se ja istresla na njeg i rekla mu da me pusti na miru. Onda je došlo da manje svađe iako to nebih baš tako nazvala s mojom dragom Apple, no i to smo riješilli. Shvatile smo da smo se tu večer zbližile više nego ikad,da trebamo i volimo jedna drugu...dakle ipak nije sve tako crno...a onda smo otpratili Apple i po kiši se vratili kući... eto to bi bilo to.
Sad odoh nazvat Natu da malo s njom razgovaram i da joj kažem kako mi je žao zbog svega a onda se bacam na štrebanje fizike...
Pozdrav mojim čmofama i svim ostalim frendicama...pus@
PEACEwave

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 04.06.2006. u 16:33 sati.