Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skripte

Marketing

sitnice

-> hvala robiju na linkovima (look-> salsa linkovi) i hvala na prelijepom postu!! hvala, hvala!! kiss jako me razveselio!!
-> prijedlog - pogledati na salsa festival kratki video (download video clip) o prošlogodišnjem tj 1. salsa festivalu u hrvatskoj koji se održava u Rovinju. jako lijepa prezentacija prošlogodišnjeg događaja, stvarno te privuče da odeš... yes
na njemu nisam bila jer tada nisam ni znala za salsu... a na ovaj neću ići jer mi fakultetske obaveze ne dopuštaju no ali zato evo svečano obećavam da iduće godine idem!! 100% !! ako mi blog izdrži toliko onda ću se sjetit ovog šta sam rekla.
-> prijedlog 2 - umjesto izlaska skupiti malu ekipicu i otići na noćno kupanje na bazen!!
bila sam jučer i prezadovoljna sam! moram to svakako ponovit čim prije. bazen u utrinama otvoren je za noćno kupanje (vikendom) od 22:00 do 01:00 petkom i od 21:30 do 00:30 subotom. ma genijalno- noćna atmosfera, svijetla u vodi, 3 bazena na raspolaganju, nije gužva, smije se skakati u veliki bazen, i voda je super topla!! igrali smo picigina, gnjurili se, utrkivali, izvodili skokove, i pokušavali izvoditi razne akrobacije iz salse u vodi jer je tamo sigurnije... thumbup u svakom slučaju korisno i zabavno! jako dobro za sve mišićne skupine yes (kretanje) a i pozitivno utječe i sa psihološle strane... thumbup
-> hvala na slikici ktina!! kiss vidim da očito nisi imala vremena za pisat, al drago mi je da si me se sjetila, bar malo!! wink vidim sa slike da si ok, dobro raspoložena. i onaj tvoj stav za slikanje- pogled ispod obrva (hihi) ko seve nekoć davno!! pozdravi anu mah (usput s Markom opet ide nabolje, ne znam zašto, ta ionako sve ovisi od njega... ne želim puno o tome razmišljat da ne poreknem... ma bit će kako bude, nisam preosjetljiva, mirna sam i sve ću podnijet)

mislim da me dosta za sada wave

Post je objavljen 04.06.2006. u 16:37 sati.