Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avenijasnova

Marketing

heheheheheheh

hehehehehe….bila sam vani s mišicom, mišićinim tipom i painkillerom… i baš sam nekak dobre volje….. eksali smo zlatni vrč, mislim da me možda čak malo primilo. vjerojatno mi je zato došlo da pišem gluposti….

uglavnom, desilo se neke potpuno neočekivano. mislim da sam se zaljubila. opet. u biti, ne znam dal je to to, ali potpuno sam očarana. radi se o dečku. mislim, ipak ne o curibang uglavnom, dopisujemo se zadnjih par dana na msn-u (sinoć je bilo do kojih 3 sata u noći)
i stvarno me ne ostavlja ravnodušnom. istina, mi smo već bili skupa (samo brijali), ali baš to mi je bilo super s njim. onak, baš posebno. nije silil na ništ više osim brijačine, a totalno je dobar i nježan i tak…jooooj…potpuno sam očarana, a ne znam dal je to dobro….ali neću se sad zabrinjavat neke previše, bude i za to vremena cool

sad je postalo definitivno, prošla budem s 5yes doduše manjim prosjekom nego na polugodištu, ali nije bitno. tak da moram održat obećanje dano na blogu i napit se. vjerujte, nije mi to ni najmanji problem…. smijeh idem sad. dosta gluposti. vrijeme je da se malo normaliziram, makar ne znam kak.


pusaaaaaaaaa



Post je objavljen 02.06.2006. u 23:23 sati.