Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thorcidashica

Marketing

Hay!!

Ojla, ljudovi pa di ste mi?? Izgubila san sve posjetitelje i komentatore bloga, pa bi se uskoro moglo desit da izbrišen blog.. Ma, šta će mi više?? Niti iman vrimena, niti inspiracije pisat.. A možda i ne izbrišen sve.. Ma, šta ja znan..

E, da ja krenen sa engleskin.. Onaj finalni test van ja dobila asa.. I sad kaže profa: «Ko dobije ispravak finalnog 1, leti na popravni..» A ja ispravak izvukla 2!! Mislin ono – ne mogu virovat.. Neću na popravni!! Yeah.. Prvo san dvi ure plakala od sriće, a onda smo raspalili muziku tu večer i plesali.. Eh..

Uglavnom, sinoć san imala dva rođendana.. Prija iz razreda je slavila, al ja san otišla sa njenog malo ranije, jer mi je i ocu bia rođendan.. Došla san doma i tu su mi bili starci, sestra i muž joj, i susida sa svojin mužen (koji je otiša već oko 11 jer je mora ić radit).. I tako.. Do ponoći je nestala skoro cila boca Vigora.. Hehehe.. Al to ono.. Muški su otišli leć (nisu oni ni za šta..).. Mater mi je pila čisti Vigor, susida sa bitteron, a ja i sister votku-juice.. Hehehe.. Al onda van je mene nešto puklo, uvatila me neka nostalgija i tuga, pa san cmizdrila u 2 ure posli ponoći, iako ne znan ni sama zašto.. Ma, valjda se to čoviku nakupi s vrimenon, pa pukneš.. Kad san napokon došla sebi, nastavila san pivat i plesat ka da ništa nije bilo.. Neman pojma..

E, i ovako, za axl: Ich mag mathematik!! Hehehe.. Skužit ćeš ti.. Al samo ti..

E, sad moran ić.. Štrebat.. Ujutro je škola.. A ja se, zamislite, moran javit odgovarat vjeronauk.. Jer san se ka ono prošli put opravdala, pa onda.. E, al nije to problem.. Moran naštrebat jednu cilu cjelinu iz prehrane.. Uglavnom – o alkoholu.. E, ma neće to meni bit teško.. Ja ću, ako ništa, pričat iz iskustva.. Hehehe.. Šala.. Nemojte mislit sad da san neka alkoholičarka.. Ja san ista kad se napijen, ka i kad san trizna.. Jerbo san uvik vesela.. Pa onda.. Ljudi ne primjete razliku.. A ni ja ne osjetin ništa.. Tek sljedeći dan osjećan posljedice.. Ajme šta san se raspisala, prsti su mi utrnili.. Sad stvarno iden ća!! Ajte bok van!!

Post je objavljen 04.06.2006. u 14:14 sati.