Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Hrvatskom vladaju masoni

Profit od gradnje nigdje nije tako visok kao u Hrvatskoj

U zagrebačkim četvrtima Trnju, Vrbiku, na Trešnjevci i u podsljemenskoj zoni stalno se grade predimenzionirani objekti koji se spajaju na nepostojeću infrastrukturu. Doduše, za nju je u planu naznačeno da će jednoga dana tamo postojati, ali nema garancije da će se to doista i ostvariti.

Stotine stanova povezano je s prometnom mrežom preko neke uličice široke tri i pol metra jer je određeno da se jednog dana ta uličica proširi na devet metara, ali kada - nitko ne zna.

'Takva gradnja rezultat je sistemske pogreške, što pogoduje raznim špekulantima. Sistemska je pogreška u tome što u Hrvatskoj ne postoji instrument za provedbu planova gradnje, a taj je urbana komasacija...

...

Špekulantski lobi uspijeva cijelo vrijeme sabotirati državne i gradske vlasti da ne uvedu red u prostor.

...

Konstantnom sabotažom ostvaruje se dodatni profit. Naime, investitor se dokopa zgodne katastarske čestice na pravom mjestu, na njoj sagradi kuću i proda je, a da nije uložio ni kune u javnu infrastrukturu... www.tportal.hr


Baš kao što je T-Zombix prije neki dan napisao... "Gospodarski kriminal ne postoji, postoji samo kreativno poslovanje, porezne prevare ne postoje postoji samo kreativno knjigovodstvo. Korupcija ne postoji, to se zove lobiranje...", samo što se gospodarske kriminalce naziva špekulantima i investitorima.

Treba već jednom prestati govoriti u rukavicama. Nisu to nikakvi špekulanti, investitori niti se radi o ikakvoj sistemskoj pogrešci.

Građevinska masonska mafija drži vlast u ovoj zemlji. Da je država htjela, mogla je odavno srediti stanje, ali kako njome vladaju masoni, onda im to nije u interesu i zato danas imamo urbanu katastrofu u pojedinim djelovima kao što su navedeni zagrebački kvartovi.

Post je objavljen 04.06.2006. u 11:43 sati.