Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackbunny

Marketing

Ha,ha,ha...

Danas nisan bila na treningu pa san spavala dobrih 10 sati sta se nije dogodilo vec 3 godine... Posli mi se javija Pave (Vedranov brat) jer je poslom dosa sa Visa u Split pa smo se nasli samo po ure da porazgovaramo jer se nismo vidili 100 godina.... Cula san da je moj dragi Vedran pustija kosu i da izgleda ka pravi metalac... Da mi ga je vidit... uglavnom... Pokisla san. Smrzla san se,ali mi je istodobno bilo i toplo. Ne mogu objasnit... Oko 5 san otisla od Ivone jer su tribale doc i Ana i Kike da ucimo kemiju. Ivonina mama nam je pokazala i mislin da mi je sad jasnije, baren mi mora bit jer mi je u ponediljak kontrolni. U međuvremenu me zvala Tea ocu izac, ali ja nisan znala koliko cu ostat kod Ivone. Kad san dosla doma, javila san im se i rekle su da su u F-a i da ce me pricekat. Uglavnom, u i 10 san se javila da mi nema busa i da cu pjehe za 15 min bit tamo, a ona mi javlja da pozurin jer Alma mora doma do i 30, a za 20 min je bilo i 30. Pa di im je pamet bila?! Mogle su mi odma rec pa ne bi ni izlazila... Naravno, vratila san se doma.

Kod Ivone san se sitila ovog ''vica'' - ako to mozemo tako nazvat... :


Nespretno izrečene župne obavijesti:

*Župljanke su odbacile raznovrsne odjevne predmete. Možete ih vidjeti u suterenu župnog dvora u petak popodne.

*U nedjelju se daju prilozi za novi sag. Svi koji žele nešto napraviti na sagu neka se jave u župni ured da im damo papir.

*Marija Jelić i Vinko Magdić vjenčali su se 24. listopada u našoj crkvi. Tako je završilo prijateljstvo koje je trajalo od školskih klupa.

*Danas popodne sakupit ćemo se na sjevernoj i južnoj strani crkve. Djeca će biti krštena na oba kraja.

*Za one koji imaju djecu, a to ne znaju, u prizemlju imamo dječji vrtić.

*Župnik će održati oproštajnu propovijed, nakon čega će zbor zapjevati 'Radujte se, narodi'.

*Budući da je sljedeće nedjelje Uskrs, zamolit ćemo gospođu Nadu Horvat da na oltar položi jaje.

*U utorak u pet popodne održat će se sastanak Kluba mladih majki. Sve one koje žele postati mlade majke neka se jave u ured svećeniku.

*Druge nedjelje na jutarnjoj misi solistica će biti gospođica Staničić. Nakon toga će župnik govoriti 'O tom strašnom iskustvu'.

*Zahvaljujući župnikovoj bolesti, nedjeljne mise za ozdravljenje neće se održavati do daljnjeg.

*U svojim molitvama sjetite se onih koji su bolesni od naše crkve i zajednice.

*Učenici osmih razreda u petak popodne u 17 sati u crkvi će izvesti 'Hamleta'. Poziva se pučanstvo da prisustvuje ovoj tragediji.



Post je objavljen 03.06.2006. u 21:39 sati.