Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[ ... fotke... ]

Dok [mALamisli da sam otišla off da bi neš pojela..he he otišla ja off malo vidit šta moren napravit sa svojim fotkama i pomogućnosti fotkati! Ipak , moj ludi stari je prije 4mj kupio zakon fotić, ispljunuo 3000kn i sad kod mene u ladici skuplja prašinu jer kao..meni treba..a zapravo, kad bude zatrebalo, dobro će doći!

No, pošto je moj tata vEliKi onda on sve što kupi je vEliKo! Tako je kupio i taj fotić kojem očito nije namjena da se čovjek šetka po gradu, pa ga slučajno izvadi i neš poslika, jer je prevelik! Zato sada smišlja kako kupiti drugi pa da bude za tu namjenu!

No, da bi vidio da sve što kupi nije loše..evo fotke jabuke monstruma koju sam upravo slistila! A on ju je naravno kupio, jer ipak .. kao što rekoh voli vEliKo!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A kad mi je najteže, zna on kako me razvedriti! Kupi mi fjore (cviće), pa eto ljudovi..ovi su živi zadnja 2 tjedna.. možda zbog njegove ljubavi prema meni!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nisam neki fotomanijak .. pa ću sad malo odmoriti sa autorskim.. i stavit jednu samo za [mALu..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Slikano na maturalcu u Pragu! I dok su današnja djeca luđanut i u tom istom Pragu i istom hotelu pokušavaju počiniti samoubojstvo..nononama to nije padalo napamet i neće! Cijeli dan smo se naganjale koja će koju više uhvatiti..na kraju smo dobile svaka na svom fotiću po par slika gdje se vidimo samo sa fotićem!?! Waste os money? Ma ne, bolje i to nego samo slike pejzaža! Ovako ćemo se sjećati i ludosti zvane Maturalac u Pragu!

kisses
kiss


Post je objavljen 03.06.2006. u 21:13 sati.