Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/6dark6angels6

Marketing

Bliži se kraj... 8. razreda

Piše: Kika (wicked angel)
Još malo više od tjedan dana i gotova škola..! Baš nisam nešto happy zbog toga... Treba se upisat u srednju... Što ću ja bez Pipi i Nine??? Falit će mi naše dobro staro društvo, naše zezanje pod satovima njemačkog i likovnog... Više toga neće biti... Nitko nemože zamjenit njih dvije, bile su (i još uvjek su) dobre frendice... Kad se sjetim da više ne budemo u istoj školi, istom razredu, dođe mi da se rasplačem!no Falit će mi puno...
Danas sam bila u upravnoj, svojoj budućoj školi... Strašno sam se iznenadila kad sam ju vidjela... Prvo mi uopće nije ličila na školu, sva zašarana s grafitima... A kad sam ušla u nju... Katastrofa! Zidovi stari, pod nekakav jadan... Jedna cura koja ide u tu školu, mislim da je 3. srednje, vodila nas je kroz nju i pokazivala di kaj je. Svaki razred ima svoju učionicu, znači nema posebnih učiona za svaki predmet. Meni je to dobro, neda mi se stalno seljakat pod odmorom! Ali učionice su jadne, zidovi pošarani, no to je dobro za šalabahtere!wink Ima jedna posebna sa kompjuterima za informatiku, kompjutori stari 100 god.! Na njima instaliran windows 95, ja se s tim ne znam koristit! I ta cura koja nas je vodila rekla nam je da su profesori strogi, pogotovo iz matemike i tjelesnog! Dobro, matematiku kužim, al tjelesni mi nije jača strana! Volim ja odbojku i to, al nisam baš neki sportski tip, draža mi je moja gitara(...)! Nisam napisala da bi išla za upravnog referenata, ak se ne predomislim! Skoro sam odustala od te škole kad sam ju vidjela... Tak da više ništa neznam, dal da idem u upravnu il negdje drugdje... ?! Ako netko ima neki prijedlog il savjet, slobodno nek mi napiše! Unaprijed hvala.
Jedva čekam utorak... Zato kaj je 06.06.06! Baš me zanima kaj će se dogodit tog dana! Negdje sam pročitala da neke trudnice koje su trebale rodit dijete baš na taj dan, pobacile su jer se boje da nebudu rodile sotonino dijete! Ja da sam na njihovom mjestu, zadržala bi dijete, onak čisto iz znatiželje! Kaj bu - bude!
Tina pozdrav, i svima koji čitaju moja (naša) sranja!


Keep smiling, be sweet, don't worry, just follow the beast!smijeh
The number of the beast
666



Post je objavljen 03.06.2006. u 20:06 sati.