Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zastitnik30

Marketing

Mir , zadovoljstvo i pokoja piva:)

Znate li onaj feeling kad je oko Vas gužva, ludnica...svi plešu, DJ pušta bolju stvar za boljom... a tebi kao da je neko isključio zvuk...osjećaš mir i zadovoljstvo...uz vrckavi smješak na licu:)...e tako se ja sad osjećam!:) Dobro je:)!

From last week Snoop is in Croatia...party began emediatly...last Thursday...Mex rest...Jarun ZG...Chicken dance:))..Cuba libre se točio do jutra...Friday I had to work:(...Saturday...barbiQ...na moru:))))kupanje...Bačvica od 5 l piva...hladno pivo...mmmmmm, a bila je vruća noć uz roštilj:))))

Karta za Brazil is in my pocket! (također i karta za train...idemo ranije...čeka nas luda noć kod Snoop-a u Munich...zatim još luđa u Berlinu...i onda najluđa...TEKMA!:)))karaoke..ludilo...jedva čekam...bit će i pokoja slika:)))just 4 U people:)))

My hair...još se nisam ošišao...a kad mi svi kažu da je ovako puno bolje:)))...izgledam kao BushMan!:)...Glava mi je kao mikrofon:))

Inače...Snoop mi je nabavio Jack Johnson Live in Japan...prekrasno...i ništa mi drugo ne preostaje nego da se smješkam...jer doooobbbrrrrooooo se osjećam:))))

Šaljem Vam svima some of my good vibrations!

As snoop use to say 2 me... Stay as U are!




Post je objavljen 03.06.2006. u 10:36 sati.