Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coolerica86

Marketing

Luckasti profesor 2

Danas sam gledala film Luckasti profesor 2.Bila sam gledala i prvi dio,pa sada i drugi.Film je bio super i dosta šaljiv,a pomalo i emotivan!Evo nekoliko podataka za ovaj film:

Redatelj :.... Peter Segal
Glume:.............................Eddie Murphy, Larry Miller, Janet Jackson, John Ales, Gabriel Williams
Žanr : ...............................Komedija
Vrijeme trajanja ............ 130 minuta

Učinivši sve kako bi svoj alter ego, Buddija, stavio pod kontrolu i potisnuo u svoju podsvijest, luckasti i stidljivi profesor Sherman još uvijek pati od neočekivanih transformacija koje mu prijete poremetiti njegove planove za vjenčanje sa njegovom kolegicom Denise Gains (Janet Jackson). Koristeći njena najnovija otkriča u istraživanju DNA, Sherman se odlučuje riješiti svog monstruoznog neprijatelja i neugodnih transformacija jednom za svagda, tako što će Buddijev DNA izlučiti iz svog tijela. Ali Buddy neće otići tako lako. On se transformira u zasebnom tijelu i želi ukrasti serum, Shermanov izum, koji pomlađuje i vrača vitalnost. Sherman će serum pokušati sakriti u svojoj kući, misleći kako je tamo siguran ali to neće spriječiti Buddija da ga ukrade. Nakon što Buddy ukrade serum počinje utrka sa vremenom, Sherman će morati povratiti serum, povratiti red i mir u svojoj familiji i oženiti ženu koju voli prije nego sve ode k vragu.

Puno komičnih situacija i neodoljivi komičarski talent, Edie Murphija, koji igra čak pet likova istovremeno, garancija su dobre zabave za stare i mlade.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge







Post je objavljen 02.06.2006. u 22:41 sati.