Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kloferka

Marketing

DA ME OĆE STIPEEEEEEEEEE


Glupav naslov jel da? Ko da je bitno. Bitno je da sam se ja nakon par stotina godina vratila! Bio mi je pokvaren komp. Nešt s monitorom nije valjala. Votevr!
Znate da sutra idem u školu? Ne nisam se malo zeznula, pomiješala dane il tak nešto. Znam da je sutra subota, inače dan za odmor. Ali ne i za (m)učenike Opće gimnazije , mjesta nulte tolerancije na nasilje. Ajd još 10 dana...
Inače ovdje je vrijeme odvraaatno, padala kiša cijeli dan , oblačno , hladno ko da je početak studenog, a ne lipnja. Danas smo se trebali razredno slikat, ali nismo zbog kiše, pošto mi nemamo hol ili taku neku prostoriju gdje bi se mogli slikat ko ljudi, a ne možemo baš na kiši, pa tako ništa od slikanja. A ja badava obukla neku šmensi fensi svjetlo lila košulju i neki crni džmper.
Danas smo moja cijenjena koleginica LIVE AND LET DIE i ja išle malo do pothodnika gledat šta ima, vidila sam si jednu cool majicu, na neke malo šire bretele, onak crveno-bijela kockasta, možda si ju kupim da imam u čem repku gledat;) btw vidila sam repku, u nedjelju. Nisam išla na utakmicu, ali smo opet moja cijenjena koleginica LIVE AND LET DIE i ja išle u nedjelju ujutro na kavu, prvo smo bile u Siesti, kad je odjednom ničim izazvan ispred nas proletio Luka Modrić. E to je smiješno kako taj čovjek izgleda. Ima tijelo štapića za sladoled i facu sove. Iako sam ja niska 163 i teška 51 kilu, osjećala sam se kao King Kong kad je prošo pored mene. e ajd molim vas pogledajte i recite mi jel vam liči Hrvatina Didulica na pekinezera? Kasnije sam vidila i nešta što valja, Tudora, Srnu i Pletikosu. Macani, macani... onda smo otišle na kavu u Hotel Osijek, di je bilo pola repke, i onda sam ja ko pomahnitalo opsjednuta osoba promatrala stol za kojim su sjedili Tudor, Srna i Pletikosa. Btw kasnije je Cico sjeo iza nas, al nije pio ništa alkoholno:) da se pohvalim dobila sam autograme od Srne i Pletikose. Iako me se starci zamalo nisu odrekli i izbacili iz kuće što nisam tražila autogram od Nike. Nažalost vidile smo kasnije jednu nama ''vrlo dragu'' osobu, pa nam je dan bio malčice upropašten...
Sam da vas pitam znate li nekog tko se zove : LIVIJA, KARMELA, SABRINA , VANDA? Ne, jel da? E baš su me ta imena užasno danas naživcirala kad sam skontala da IMAJU privjeske za ključeve s tim imenima, a nemaju s mojim šugavim imenom.pa ačk imaju 15 različitih privjesaka sa onim tokio balavcima, a nemaju niti jedan jedini s mojim imenom!!!!
I onda meni stara tvrdi da mi je dala prekrasno ime. Dođe mi da s 18 promjenim ime!
Ajd idem malo prestat pisat, moram se sutra u pol osam probudit... katastrofa....
Ajd uživajte mi ljubi vas kLoFka


Post je objavljen 02.06.2006. u 22:22 sati.