Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/femfem

Marketing

Klitoris, zaboravljeno obećanje

iz pretposljednjeg posta. Ok, kaj je, je, većina ga ljudi ipak zna pronaći. Pitanje je šta s njim. Užasno je osjetljiv i svaki dodir smeta kad je cura neuzbuđena, kad se uzbudi, užasno je sklizak i lako se izmakne, u nekoj žensko-muškoj pozi ili obostranim dodirima sve je još kompliciranije. Ajmo jedno po jedno:

Sve navedeno stoji. Jednostavno rješenje, uzmite si vremena, barem na početku (svakom početku: veze, seksualnog iskustva, novog razdoblja u vašem seksualnom životu…). Lijepo polegnite curu na leđa i zadržite ju tako. Legnite kraj nje na bok. Super pozicija: možete se ljubiti, možete ljubiti vrat i grudi i ramena, a imate jednu korisnu ruku za maziti. Drugu ruku možete podvući ispod vrata curi i tako ju držati (fino zaštitnički, a i ne može se lako izmigoljiti u strasti). Neka to za početak bude desna, iako, nakon malo prakse, bit će svejedno i položaj će postati prirodniji i sve.

Pretpostavimo da je cura već malo uzbuđena, mazili ste se i svašta. Stavite joj ruku između nogu i samo polako mazite i masirajte cijelim dlanom. Ne zaboraviti ljubiti, ovo je još uvijek predigra. Lagano prstima razdvojite usmine. Probajte sam prstima prelaziti s unutarnje strane usmina. Trebale bi biti bar malo vlažne. Ako ne, provjerite niže, oko ulaza u vaginu. Maznite malo da prsti lakše klize ostatkom. Ako nema ničega, uvijek možete prste malo liznuti. Kažite joj da ju samo želite malo okusiti. Jedino pravilo: prsti moraju kliziti. Kasnije ćete pohvatati kad joj paše, a da nije sklisko, ali ovako ne možete fulati.

Veliki trenutak: mazili ste okolo, dovoljno je vlažno, ona vam mirno i opušteno leži u naručju. Probajte prstom samo polako prijeći preko klitorisa (da, ako niste sigurni, to je ono brdašce skriveno usminama). Ne zaboravite pravilo skliskosti J. U povratku samo malo pojačajte pritisak. Malo isprobajte da vidite do kud ide. Ako niste sigurni (ne daje signali tipa malo dahne ili ispusti onaj neki seksi zvuk) pitajte paše li joj. Budite konkretni: pitajte paše li joj više ovo (pa prijeđite prstom) ili ovo (opet prst). Ponekad je teško o takvim stvarima, a i teško ih je i objasniti.

Dalje je sve stvar vaše odluke: hoćete da traje duže, pa ćete polako i nježno (ne prepolako ni prenježno – to mora biti najnježniji dodir na koji ste dobili odgovor: uzdah, zvuk ili pokret) ili ćete skratiti pa malo jače i brže (oprez!! – još uvijek u granicama onog što paše). Bonus: kako prelazite prstom preko klitorisa, nastavite samo malo niže - prst će vam praktički sam skliznuti u rupicu - probajte malo tako maziti klitoris i u nastavku do pola prsta ulaziti.

Položaj je dobar i jer vam omogućuje da ruku djelomično oslonite na curu pa se nećete umoriti. Ako vas ruka zaboli, promijenite samo malo položaj, vrstu pokreta, pomičite samo prst ili pomičite prst tako da mičete cijelu šaku ili cijelu ruku… Kad čujem da netko kaže da ne može dugo jer ga boli ruka ili jezik, zaželim mu bar petogodišnju apstinenciju.

Ako ste odabrali brzu varijantu, ne očekujte gluposti tipa dvije minute i to je to. Ako cura tako svrši, luzeru/luzerice, odglumila je. Recimo da je to moguće u ekstremnim situacijama, ako ste prije svašta radili, ako se cijeli dan napaljujete i već se mjesecima proganjate i još je zbog raznih drugih razloga strašno napaljena. Sumnjate li u glumu, recite joj da vam je tako super maziti ju, da vas tako uzbuđuje i da je tako zgodna i seksi i da bi ju vi još malo dirali i mazili, samo još malo. Ako nije svršila, objeručke će to prihvatiti. I vjerojatno vam drugi put dati šansu da dovršite posao. Ako je svršila odbit će vas ili ona ili njezino tijelo (smanjit će se vlažnost, klitoris se povući, isti pokreti kao prije više joj neće pasati). Ako niste sigurni pitajte ju je li gotova ili bi se ona još malo mazila.

Vjerojatno će vam na početku, bez obzira na stil koji odaberete, trebati dosta vremena (računajte dobrih sat vremena s predigrom). Vrijeme se smanjuje ako ovo dolazi, na primjer, nakon penetracije jer je cura onda uzbuđenija i stimuliranija. Ipak, nema tog vremena koje ne bih utrošila na jedan od najboljih osjećaja na svijetu: kad mi cura svrši u naručju.

Bonus II: ako ste zaista dobro obavili posao, ne samo da će cura biti mokra, nego će se i klitoris povećati, nabreknuti i postati još osjetljiviji. Gnjavite ga lagano još malo, može doslovno narasti barem dvostruko. Kad cura svrši, smanjit će se. Dečki, nemojte zaboraviti: klitoris je istog oblika i iste građe kao vaš penis. U tom smislu i slično reagira. Koristite se vlastitim iskustvima (da, ako je dovoljno narastao, možete ga čak i s dva prsta drkati, iako je to nešto delikatnija vještina kod cura J).

Kako znate da ste dovoljno uvježbani: cura će doslovno svršavati minutama, eksplodirati, zabiti vam nokte u leđa, a vi ćete samo lagano prelaziti prstom preko klitorisa, osjećajući kako sve drhti, smanjuje se i opušta. Kad vam nakon toga kaže da ste najbolja ljubavnica/najbolji ljubavnik na svijetu na nekako drugačiji način, znajte da to sad i te kako misli.

Post je objavljen 02.06.2006. u 13:59 sati.