Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1naughtygirl

Marketing

.....ma strašno...... svi uvijek mene upetljaju u neke svađe....i naravno kako ne bi oni bili krivi...sve svale na mene... a ja ni kriva....ni dužna.....

ma meni se ne da pisat post.....bwhahahahahha....sam znam da mi užasno živcira što ove dvije(joca i ivona) misle da sam ono ja pisala....pa de lol...neam razloga......onak mislim ono......al doći će istina na vidjelo......pa ćemo vidjeti ko je bio u pravu......ja il vi.....ufff.....svašta....ne želim ni razmišljat o tome...jer se odmah naživciram....aaaaa....uffff.....eto u nedjelju mi dragi ima krizmu.....aaaaaa....a čini mi se da MOJ BRAT ministrira na toj krizmi.....de lol....kak bolesno.....bwhahahahahahahaha....ma kao da će se oni vidjeti...mislim kao da će on znati da mi je to brat...a moj brat da mi je to dragi.....bwhahahahaha.....tj nadam se da neće.....uffffff.....ev ja vas sada sve pozdravljam....ja inače nesmijem na net....al sada sam nagovorila staru.......jer stvarno moram napisat novi post....a i željela sam sve razjasnit....ae big kisssss....& hug........& zvalj....svima....spešl...mojoj ekipi.......i mom malom....love you........


ev nekih sms-ova....ništ spešl....sam tak radi reda....inače skupljam sms-ove od 3 razreda i imam ih preko 100o u bilježnicama u koje sam pisala i preko više od 10 000 tisuca u kompu....al na šta bi izgleda ovaj blog da ih sve stavim......


U zivotu postoje trenutci kada mi mnogo nedostajes, tako jako da te zelim izvaditi iz misli i zagrliti u stvarnosti. Ovo je jedan od tih trenutaka!


Ja ne znam da živim, niti sam to znala, za trenutak s tobom, ja bih srce dala. Ne treba mi život, to imaju svi, ja sam izuzetak, meni trebaš ti!

Ako me nocas sanjas poljubi me u tvojim snovima, pozeli da me volis a ja cu biti tu, jer ja u zivotu imam 2 stvari: srce i tebe. Srce za ljubav i tebe za sebe.



Mrzim daljinu koja te umanjuje u mojim ocima, a povecava te u mojim mislima. Mrzim daljinu jer me rastavlja od tebe, a i volim je jer si ti u njoj!

Ja sam ta skitnica koja te prati, ja sam taj prosjak za ljubav sto moli, moje su suze kisa sto pada, da, ja sam to bice sto najvise te VOLI!


Daleko si od mene, al to mi nista ne znaci jer jednom u zivotu moramo se naci. Ti nikada neces biti dovoljno daleko da bi te iz mog srca uzeo neko!!!

Bit češ zauvjek moj....


i kad srce pokloniš drugoj,
kad ljubav svu njoj daš,
bit češ i tad moj,
to ne zaboravi, znaj....

dok budeš ljubio drugu,
i šaptao nježne rijeći,
nečeš znati za tugu i bol,
od čega se nikad ne izliječi...

ja nemogu tuga biti,
al srce nemogu nikom dati,
jer pripada samo tebi,
i zbog tebe če stalno patiti...

lik moj če te pratiti,
i proganjati danju u noću,
molit češ mi da ti oprostim,
ali ja to nemogu niti hoću...

i tek kad budem mrtva,
snove ću svoje ostvariti,
doći ću u tvoje snove,
i nikad te više neću izgubiti...




Ako zelis idi, necu ti nista reci.Stisnut cu srce, suze nece teci. Mozda bit ce tesko i boljet ce malo,a ja glumit cu hrabrost da mi do tebe nije stalo.


AKO NAS DRUGI MRZE,
AKO NAM ZELE KRAJ,
PRAVI SE DA NISTA NEZNAS
TAKO CU I JA.
NESLUSAJ DRUGE
VEC VOLI ME JACE,
TAD CE SVI DA VIDE
DA NISTA NAM NE ZNACE!



Sve sto imam tebi reci sastoji se od dvije rijeci zato slusaj molim te! One glase VOLIM TE! Za tri rijeci zivot gubim, to su rijeci JA TE LJUBIM!!!




i koja skrivena poruka....bwhahahahhahaahaaa....








kisssssssssssssss................kissssssssssssssssssssssssssss............kisssssssssssssssssssssssssssssssssss............... kissssssssssssssssssss.................. kisssssssssssssssssssssssssss............... kissssssssssssssssss...........................



Post je objavljen 02.06.2006. u 13:49 sati.