Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nasboljisvijet

Marketing

MALE RASPRAVE

Prvo.

Ovih par dana što se odnosi na utorak i srijedu nisam išao u školu.

Zašto?

Bio sam bolestan. Bolila me glava i trbuh, ali sad je to u potpunosti iza mene (kolko got može bit s obzirom da je to bilo jucer.


Drugo.

Kao što svi znate (ha ha ha naravno da neznate ali nema veze) ja cu se upisat u kemijsku školu-smijer ekološki tehnicar. Kao što se dalo zakljuciti iz mojih prijašnjih postova-ja volim prirodu i sve u njoj pa tako volim i kad je cista i bez smeca. Zbog toga sam se odlucio za taj smijer. Nije sad da se ja nemogu upisat u druge skole, baš naprotiv imam dovoljno bodova za upad u bilo koju gimnaziju samo je meni gimnazija bez veze. Poslije ove moje škole ja se mogu upisati na fakultet, ali tko zna šta ce biti za 4 godine. Šta ako mi se nebude dalo ići na fakultet? Da idem u gimnaziju moro bi ici na fakultet jer inace nebi mogao naci nikakav posao i to mi je bezveze. Ovako se mogu zaposlit, a mogu ici dalje na fakultet.

Dobro uglavnom da skratim.

Danas je u mojoj školi bio ravnatelj te škole u koju se ja namjeravam upisat i reko nam je nešto o toj školi. Ja sam se osobno vec prije raspitao o toj školi i škola je super. Oblicna je. Danas i sutra imaju dane otvorenih vrata pa nas je ravnatelj pozvao da dođemo. Ja sam naravno danas bio i još sam se više oduševio.

Uglavnom to bi bilo to.


Trece.


smijehsmijehsmijehE sad prije sat vremena vratio sam se sa ZeKaeM-a. Tamo me cekala odlicna vjest. Druge godine necu biti u istoj grupi, odnosno preselit ce me (jeeeej). Joj to mi je bila ogromna zelja. Od pocetka se s mojom, još malo bivšom, grupom nije dalo radit i bili su fakat koma. Sad iz te grupe izabrani smo nas 5 koji radimo i sad mi idemo u drugu grupu. Uglavnom i moja simpatija (cura o kojoj sam pisao u jednom od postova) ce ici samnom. smijehsmijehsmijeh

To bi bilo to pod tri.


Cetvrto.


Na mom blogu smo poceli raspravljati o crkvi, kršcanstvu i magiji. Ja sam vec reko šta ja mislim.

Vi se nemojte bojat.
Samo iznesite svoje mišljenje.

I još nešto.


Ja se ne ljutim ako vi pišete duge komentare.

Naprotiv samo ih pišite i pišite.

Ja cu sve procitat i komentirat.


KRAJ

wavePozdravwave

Post je objavljen 01.06.2006. u 22:57 sati.