Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pant3ra

Marketing

ej ja sam tu......!!

Image Hosted by ImageShack.us
Oprostite što sam bila odsutna ovaj tjedan, mislim nije još prošao al ono na završetku je jel tako, da tako ej onako1:=)
Sporo je prošao, pisat ćemo sutra matišu a niš nam nije objasnila glupača, razrednic nam je. Ono za zezanciju je odlična i za neko šareno oblačenje i pričanje di je kupila to. To je dobro da na to potrošimo sat al kad treba objašnjavat, ništa. Daa ti jednu formulu pa neku kobasicu nemora ni bit kobasica od zadatka nego neki koji se ne može riješit tom formulom, pa sad ti misli kako to riješit. Kad ju pitamo kako "pa izvedite to iz formule znate prijašnje formule iz 7. razreda i od prvog polugodišta pa riješite" ono zabijem te šta ne pokažeš i napišeš nam i kaže nam kako to ne znamo pa trebamo znat?!!
Dobro dosta o školi, u subotu imam 2 turnira čovječe! Nešto za krizmanike kod Sv. Marije Pomoćnice ujutro, i u dvorani Maldosti navečer s klubom!
Jedva čekam da završi škola, i u vezi upisa, svi me nagovaraju da idem u Riječku, sve moje frendice idu a ja ne znam dvoumim se između nje i Sušačke, pomozite mi ne znam di da idem koja je lakša, možda pomognete iz iskustva?
ej ovo vrijeme mi ide na kurac, prvo prži sunce onda odjednom bura, daj oćeš jedno il drugo
PS: hvala na komentarima nadam se da ću svima uzvratit!!!!!!!!
adio

Post je objavljen 01.06.2006. u 22:57 sati.