Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bree

Marketing

Moja zivotna filozofija........i punoodrugih stvari.....

Ah, prijatelji moji, proslo je mnogo vremena,a i ja sam objavio post. na dam se da se neki,koje necu imenovati, nece sada smijati nakon sto procitaju ovo. jer ovo sad pisem iskreno.
Covjek nakon nekog vremena shvati koliko su prijatelji bitni. Ja recimo nemogu zamislčiti svoj zivot bez svojih par prijatelji,koji vjerojatno ovo citaju. Htio bih i da postanem bolji prijatelj s nekim ljudima. I neznam zakaj, ali ja sam pocel obozavati fiziku. Jos je neam u skoli, ali to mi je jednostavno zakon. Zato bih svima preporucio da procitaju Anđele i demone, od autora Dan Browna. I htio bih usput izreci svoje misljenje o Da vincijevom kodu. Znam da imam smo 13 god, i da sam malo premali za komentiranje tako necega, ali mislim da je crkva prenaglo reagirala. Jer ipak je to samo roman......yes Ali,opet, mozda Dan Brown ima i pravo u nekim stvarima...... Recimo, tko je ikad rekao da Isus nije imao djecu? To ne pise u bibliji...... Znam da svima vama ja pise sad malo cudno, ali procitajte do kraja. Sto se tice Anđela i demona, mislim da bi tu knjigu trebali procitati svi. ZNAM,gala da ti je dosadna, i mozda jesmo premali, ali ja koji sam procitao puno knjiga, shvaca polako poantu toga. Nebum vas sada gnjavil s antimaterijama, ali morate shvatiti da je to jedno od najvecih uspjesa znanosti do sada. Samo da velim onima koji nisu upoznati, energetska vrijednost iznosi 100%,a za usporedbu, nuklerna vrijednost jeste 1,5% (ne vjerujte kaj pisem, moram jos provjeriti, ali tako nekako). I sam da vam velim nekaj kaj bude vas sokiralo: jedan kilogram antimaterija je dostatan za jednodnevne potrebe SAD-a! ali,ima caka. Ona explodira u dodiru s bilo cime. Jedan gram ima razornu moc od 200 kilotona,sto je jednako moci nuklearne bombe bacene na Hirosimu. No dosta o tome. Evo malo vijesti o meni. Recimo, da su me u zadnje vrijeme razocarali neki ljudi. No nem se mucil. Sam da jos velim, dobil sam elektricnu, doduse na posudbu. U zadnje vrijeme sam pocel slusati punk. Od toga, the clash, koja je jako super grupa, i sex pistolse. recimo da sam pocel opet slusati Zabranjeno Pušenje .

Eto,to bi bilo to. Ja sam onaj stari, vi slobodno komentirajte, nije zabranjeno. I hocu sam reci, da nebudem imal nikakve alete s bigoo osim misa, jer samo stekaju. I lijepo vas molim, maknite spotove! Žderu jako puno bajtova, to je apel nekih ljudi koji imaju maxadsl. Aj bok, nem vas vise mucil.

P.S DObro bum. Novi nick mi je Gospodar Samoce.

P.S.S Evo i dve slikice

Prvo, ramones:

Image Hosted by ImageShack.us

A zatim i Offspring. Oni su isto dori,pocel sam ih u zadnje vreme slusat.





Post je objavljen 01.06.2006. u 21:01 sati.