Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andyrhcp

Marketing

Whatsername

MRZIM ŠKOLU!!! Tako mi je drago kaj dolazi ferje uskoro. Gicu mrzim iz dna duše jer je prokleto glupa. Trebate dokaz? Komad i moja malenkost smo Gici rekli da on sutra na placu bu prodaval kozje mlijeko i kozji sir i nek ona sutra dojda na plac i bu lepo dobila jedan sir besplatno. Komadova koza se zove Tonka. To je jedina koza koja on ima. To koliko mlijeka jedna koza može dat dam prepuštam vama da izračunate.
Da nebi blo sve u veselome tona budem imamja i tužnu vijest za objavit i to jaaakooo tužnu. Najgora stvar koju jedna osoba može činit drugoj učinili su starci od Sjene našoj dragoj blogerici... Da,da - ukinut joj je pristup internetu. Meni je tako žao... Sjene u tišini više nema... Kao znak mojeg opraštanja od nje stavit ću na blog ovu njenu pjesmu koja opisuje nju, ali i mene, ali i sve nesretno zaljubljene

LjUBAV

Ljubav je žilet u ruci
Ljubav je nikotin u mozgu
Ljubav je droga u duši i srcu
Ljubav je patnja
Ljubav smo ti i ja
Ljubav je on
Ljubav je nož,
kojim režeš mi dijelove tijela
Ona je nož kojim me uništavaš.
Cijelu
Komad po komad...
Ljubav su oči kojima me gledaš.
Prelaziš mi preko tijela
Iznutra i izvana
Ona u meni izaziva osjećaje,
najčešće patnju.
Gade,zašto si se rodio?
Zašto sam te ugledala?
Zašto si mi neodoljiv?
Uništavaš me polako...

Dobra je zar ne? Dosta mi je crnih misli u jednome danu. Meni je već pun kurac Kukuruznoga. Ozbiljno! Trebam neki novi oblik relaksacije... Nešto,nešto... Morala bih više svirat. Da manje mislim na Kuku...cerekovaj...da si poboljšam sviranje.
Odoh! Gledat Kućanice i Izgubljene. Il kak bi Komad rekel smijehKučkanice


Post je objavljen 01.06.2006. u 19:06 sati.