Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Gibonnijev koncert potopila Sava

Eto što je smola, sviraš a voda curi odasvuda...

----------
ažalost, ekskluzivnu je atmosferu pokvario nastanak bare koja je gotovo potopila slavljenički šator s artistički aranžiranim gastronomskim delicijama.
– U novonastaloj bari ima oko 500.000 hektolitara savske vode – otkrio nam je djelatnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Hrašća koji je htio ostati anoniman. Mladenka Šutalo iz PBZ-a, koji je organizirao događaj, nije krila iznenađenje.

– Prije par sati smo bili ovdje i nije bilo nikakve bare! – rekla je Mladenka i izrazila nadu da će dobrovoljci uz pomoć četiriju vatrogasnih kola uspjeti ispumpati dovoljno vode da bi se spasio događaj, tj. da voda ne bi sasvim poplavila čitav teren zajedno s pozornicom.

– Ne možemo sve ispumpati jer stalno nadire nova voda – povjerio nam je drugi dobrovoljac Vatrogasnog društva Hrašće, koji je također želio ostati anoniman, a zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i pomoćnik zapovjednika javne vatrogasne postrojbe za dobrovoljno vatrogastvo Javor Lozar nam je objasnio kako je moguće da u samo nekoliko sati usred ekskluzivnog golf kluba nastane tolika bara.
----------

Detalji u večernjaku

Post je objavljen 01.06.2006. u 17:49 sati.