Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[ adikted ]

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Eto ljudi..još uvijek se nisam odvojila! AJ em adikted tu blog?!?! Bože, pa ja koja ne priznajem ovisnosti?!? Meni uopće nije jasno kad vidim ljude ovisne o cigaretama..ja mogu danas popušit 20tak komada, sutra jednu, pa godinu dana ni jednu, pa možda opet jednu, pa opet godinama ni jednu...jednostavno, kad imam potrebu pušim, a u ostalim situacijama..izbjegavam!

Mogu danas i pit i lomit..al jebiga, ne znači da ću to činit svaki dan! Nekad se bolje zabavim trijezna nego onako luda od alkohola!

Droge? No comment! Mislim, nisam probala i neću! Ipak droga ubija ljude, njihove obitelji i prijatelje! To je PAKAO!!! Srećom...

Na tuđim greškama učimo!
(D. R.I.P.)

thumbupAl eto..sad sam ovisna o blogu?! Ma nisam, to me sad uvatilo zbog depre koja je u zraku! A i nekako mi je u zadnje vrijeme zahebancija sa ekipom na msn-u ludilo! Ekipo, otvorila sam vam blog...ono malo pametnog što si pišemo možemo i zabilježit!

Evo, To. Samo za tebe..blog..bez politike i crkvarenja, da se ne moramo svađat! Ipak, ti si naš! Prihvaćamo te mi tako ludog!

A što reći za moju mALu? Hm..eto, malo su mi postovi živnuli od kad se i ona aktvirala! cerek

Stara, morala sam! Pročitala sam sve tvoje priče, čula sve tvoje dogodovštine, pa nek i drugi alieni ( čitaj oni slični nama) čitaju TO! Već kad nemaš posal a diplomirala si pre godinu..možda ti blog postane famous pa ko Danijela Dvornik izdaš i knjigu i zaradiš milijone!!!!!!!

Ko nas ne zna..rekao bi da smo imaginarne, ovako lude! mALa, sad ćemo pokazati Svijetu što sve znamo!!! cerek

Za početak..kolko ljudi se danas može pohvaliti da su završili u novinama, na televiziji, u organizaciji manifesta..i sličnome ... e mi smo te! Prosvjednice! Bile i ostale!

Kisnule smo jednog davnog maja pred termosicom zvanom Plomin gdje koze imaju 3 glave i deset nogu! Mokre do kože nismo se dale! Nas dvi i platno! A na platnu temperama napisano :

PIJ BIRU, ČUVAJ VODU! (pivo).. tempera se razlijevala
(Drink Beer, Save Water!!!!!!!)


Tako lude..završile smo na tv-u, izašle u novinama, a do tada nismo ni probale biru! Al brzo je došlo i ljeto,lude kakve smo bile..u jednom Rock Klubu kupile smo York (cigarete) i jenu biru ( Favorit naravno) i ljudi... MI SMO SE NAPILE! Najsmiješnije je bilo : nas dvi, jena bira i HIP HOP Party!!!! Heeeee heeee
Za nevjerovat! A kolko sad moramo popit da bi se napile? Samo 8 duplih amara, koje pivo..i možda još masu togaaaa...Da ne kažem da sam u 3.srednje otkrila svog novog "dečka", zvao se Walter, prezime Wolf! I dan danas je Walter u našem društvu, kod mALe više, kod mene manje! Al..glavno da je tu kad sa živcima zagusti

A sad bi moja senilka mogla na svojemu blogu nastavit spiku..ipak da se ufurate u „dijalog“ dviju žmanjane!

A zaš? Ma..jer sam ja već sve dogodovštine zaboravila! Jel se ti mALa sjećaš kad smo za dan žena imale debatu u istom tom, našem, Rock Klubu, koja je bila na kojoj strani? Jesmo bile na istoj ili? Ljudi, tema je bila feminizam, za ili protiv! Imale smo samo jednog muškarca za potporu u klanu..stavile ga u grupu za feminizam! E sad..kad to spominjem, moja mALa..ja se ne mrem sjetit koja je bila na kojoj str?!?

Pišemo si dalje...show must go on!yesmah


Post je objavljen 01.06.2006. u 17:04 sati.