Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trekkers

Marketing

`•Ďaleluja novi postĎ•`

hehe i ja pishem posttt!! prvo kaj chu rech da smo bili na natjecanju jucher i da smo prvi ekipno i osvojili smo pehar a da se ja hvalim osvojio sam dvije zlatne medaljeparty
e sad malo o skoli...ma ok je u skoli ali moram ispravit jednu suljuuuuheadbang a jos pisemo dva testa iz matise i fuckin kemijuuuu...hmm e da jucher smo imali priredbu bila je ful dosadna ali su bar bili b-danceri nisam ih gledo jer sam moro na proglasenje na natjecanje...ali su ziher bili zakonnnn!...e da moj frend bobo iz razreda je otvorio blog eto bit ce ziher zakon blog! evo link :
bobo
sad malo razmisljam pa jebote kolko se to otvara blogova svaki dan se masno otvori...sta nas je to spopalo..hehe...pol mog razreda i blog i pol moje skole ima blog...samo mi je glupo kaj rulja otvori deset blogova a aktivno koristi jedan...kaj da josh kazhem...e da pohelite mi srechu da ispravim matishuuuu i da nje poberem sulju iz jos ova dva testaaaa...ajde evo mahthumbupwavemahwavemahbangpartysmijehroflsmijeh a evo i slikeeee bash su mi jebeeneeee a usto su na rachun mog nicka!

smijeh

roflroflrofl

smijehsmijehsmijeh

edit: evo bobo napravio sam ti banner...i hope ya like it! ;)
evo ti kako izgleda

a evo i kod:(samo ga prekopiras u box i tamo ce ti bit!)

a ako zelis da imas u boxu ovako ko ja da drugi mogu uzimati kod za taj banner instaliraj msn da ti kazem sve!

edit: evo banner za painkillera...e painkiller da sam ja metalac ovaj bi banner isho odma meni stvarno mi je prelud...evo ti kod i slika:

evo ti kako izgleda

a evo i kod:(samo ga prekopiras u box i tamo ce ti bit!)

i hope ya like it ;)

edit:evo banner za sopot...

a evo i kod:(samo ga prekopiras u box i tamo ce ti bit!)

valjda je dobar... ;)


Post je objavljen 01.06.2006. u 16:37 sati.