Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pavlepp

Marketing

SEDAM (7) DANA

Dobio sam posao na 7 dana. 7 dana proveo sam radeći za tvrtku na drugom kraju grada. Kao da sam bio u drugoj državi - spavao sam u usamljenom motelu na izlazu na autoput. Nisam mogao putovati doma 45 minuta uz smjenu 8-20h. Kada radiš 12 sati punom snagom, dođeš doma, padneš u krevet i sljedeće što radiš - ideš na posao. OK, 7 dana. Točno onoliko koliko možeš preživjeti u takvom režimu. 7. dan - utorak. U 20h bili smo pušteni s radnog mjesta. Razgovarao sam u predvorju s dečkima koje sam upoznao na radnom mjestu. Smijali smo se kao ludi - olakšanje, osjećali smo se kao bebe. Umoran, idem u auto. Još ovu noć spavam u motelu; nisam bio spreman putovati kući u ovakvom stanju. Vadim ključeve iz torbe kada se zabijam u nju. Instiktivno gledam lijevo, gledam desno prije nego što gledam u nju. Već se čujem kako pitam je li sve u redu kada mi pogled pada na nju. Muk. Gledamo se. Bez ikakvog razgovora oboje ulazimo u auto, vozim do motela, ulazimo u sobu, bez riječi. Sjedamo na krevet. Gleda me tada još duže, ravno u oči. Vrti mi se. Hoću reći da bih popio čašu vode kada ona stavlja kažiprst svoje desne ruke preko mojih usana.
Šutim.
Gleda me, prodornim pogledom, ugodnim, toplim, kada miče prst s usnica, stavlja dlan iza mog vrata i privlači me sebi, čvrsto. Daje mi do znanja da večeras ona vodi. Trenutak kada su nam se usnice dotakle...kao par - stvorene da miluju jedne druge - mekane, tople. Nježno me ljubi. Osvajaju me uzdasi, izdasi, njen dah na mojem licu, vratu, ramenima, prstima, leđima, nogama, stopalima... Stalno se vraća mojim očima, kao da traži utjehu, potvrdu za svaki postupak. Upoznaje me sa sobom, pokretima mi kazuje što voli, dodirima što želi, dahom mi priča priču o svom nježnom svijetu, o danu i noći, o suncu, mjesecu, ljubavi.
Slišam.
Budim se u njenom zagrljaju. Sjećam se svega što je rekla, svakog pokreta, svake želje. Sjećam se svake njene želje - sve sam ih ispunio. Sjećam se i danas svakog trenutka - tu večer ona je poklonila meni - ostalo vrijeme ja sam posvetio njoj. Sada sjedim tu, na suncu i pričam joj priče.

I dalje sve što radim posvećujem njoj. I tako ću do kraja svojih dana -

voljeti Te zauvjek.

Post je objavljen 01.06.2006. u 15:18 sati.