Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bokljudi

Marketing

Ronaldo Da Asis Morreira "Ronaldinho" Gaucho

Svoju nogometnu karijeru započeo s klubom Gremio de Porto Alegre, gdje ga je njegov prirodni talent uskoro doveo u pozornost internacionalnog nogometnog svijeta. Tijekom četiri sezone što ih je tamo proveo, od 1997. do 2001., Ronaldinho je također izborio svoje mjesto i u Brazilskoj reprezentaciji. Osvojio je Copa America 1999. postigavši 6 golova, uključujući vrlo upečatljiv potez protiv Venezuele.
Već nakon prve utakmice u Barçinom dresu, fanovi su bili oduševljeni Ronaldinhovim magičnim nogometnim talentom. Njegova sposobnost da u potpunosti promijeni tijek igre veličanstvenim solo-prodorom izborila mu je najviši vrh Barceloninog napada i jednu vrlo veliku nogometnu ikonu prvog stoljeća novog milenija. Za vrijeme njegove prve sezone, tim je nanizao nevjerojatni niz od sedamnaest uzastopnih utakmica bez poraza i završio na drugom mjestu Španjolske lige, a time osiguravajući direktno kvalificiranje za Ligu prvaka.Name: Ronaldo de Assis Moreira
Birth Date: 21/03/1980

Birth Place: Porto Alegre

Nationality: Brazilian

Height: 180cm

Weight: 80kg

Position: Forward

Club Number: 10

Number of Caps: 70 (16 goals)

Jedna je plavokosa navijačica Brazila, za koju je kasnije ustanovljeno da je bila pod utjecajem alkohola, utrčala na teren, došla do Ronaldinha i srdačno ga zagrlila.
Najbolji nogometaš svijeta nije ostao dužan vatrenoj navijačici, pa uzvratio zagrljajem, a "točku na i" stavio je mladi napadač Robinho prebacivši strunjaču preko "sretnog para".
Djelatnici osiguranja vrlo su brzo izveli plavokosu navijačicu s terena, pri čemu joj je Ronaldinho srdačno mahao smijući se.





Post je objavljen 01.06.2006. u 12:36 sati.