Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xmjesecx17xx

Marketing

Dan škole-31.svibnja

Bilo je stvarno super,jučer u školi za Dan škole.-ova rečenica nema nikakvog smisla.Ne zbog poretka riječi u njoj,već zato što sam ja cijelo vrijeme imala temperaturu,bilo mi je užasno vruće,a grlo me je boljelo,onako,pošteno,ali….ipak…Ma bilo je super!!!!!
Igrokaz je prošao super,a JA I ANTE bili smo više nego odličan izbor za voditelje,još do sad nikada nisu toliko hvalili neke voditelje,svi živi nastavnici i gosti su nam čestitali,a i učenici.
Svejedno je meni za to,bilo mi je stvarno super vodit' program s njim,da nije bilo njega vjerojatno bih se i onesvijestila,bilo mi je stvarno slabo,u crkvi sam bila jedva 10 minuta-čak mi je i u njoj bilo vruće(svi su na sebi imali neke jaknice,a ja u kratkim rukavima i kuham se,neki su čak imali one debele majice),frendica je sa mnom prošla u školu i onda sam ondje naišla na frenda (druga glavna uloga-bile su dvije) isto je imao temperaturu i upalu grla,ali i alergiju-mislim da sam se od njega i zarazila.
Gosti su nam još bile i cure iz OŠ «Slava Raškaj» koje igraju rukomet-naše cure su ih pobijedile 27:17.
I naravno iznenađenja četvrtog i osmog razreda za njihovu učiteljicu,tj. razrednicu bila su fenomenalna….svi su se rasplakali-uključujući i cure šestog razreda,samo ipak malo više vjerujem da je njih dirnulo u srce to što odlazi dečki iz 8.,a ne iznenađenja nastavnici….
Ah,da i na kraju ovog programa kada smo,tj. dok smo pozdravljali sve prisutne Ante ma zagrlio,ništa posebno,ali kad mi je rekao da će to učinit' ja sam bila uvjerena da se zafrkava-uglavnom on izgovara svoju zadnju rečenicu i dok naviodi moje ime da kažem završnu riječ (na daju mi se navodit' citati) zagrli me,a pošto sam ja morala navest njegovo ime,također sam ga zagrlila,i pozdravljam ja tamo sve prisutne blabla «Vidimo se do godine o istoj prigodi.Doviđenja!»-svi se smješkaju i gledaju nas,a mi lijepo zagrljeni,i tako sa smiješkom odlazimo s pozornice….Nije to bio ono neki zagrljaj s dvije ruke ili što ja znam što ipak ni mi nismo toliko glupi,ali bilo je ….. fora,bili smo perfektni…
Btw-Ico volim te…..cerek
(i,da još uvijek imam problema s prstom)

Pozdrav,mjesec


Post je objavljen 01.06.2006. u 07:33 sati.