Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikolina29

Marketing

čemer bloga

Blog me opet razočarao, ta površna komunikacija. I ta prokleta mogućnost koju blog nudi; jednom tipkom možemo ubiti čovjeka. Upravo se zato ovdje kote neodgovorne osobe i oni koji nikada neće sazrijeti u međuljudskim odnosima. Žalim mlade i neformirane dečke i cure koji se ovdje uče društvenosti. Zašto sam opet gnjevna?

Zbližila sam se s jednom djevojkom preko bloga, kako to već ide, prvo komentari, zatim mejlovi. Stvari su išle i dalje, mejl za mejlom. I tako smo se mi dopisivale. Ona je iz Splita, na blogu se zove Parah Dox. Komunicirajući s njom baš sam se zaželjela opet malo u Split, udahnuti sol, uprljati ruke pijeskom i u džep pospremiti koju školjku. Vrlo sam je pristojno pitala je li moguće da se tako nešto dogodi, naravno, ja nisam pala jučer s kruške, znam i ja narodnu poslovicu da je svakoga gosta dva dana dosta, pa bih se tako i ja držala tog narodnog mudrozbora. Ali? Ali ona mi više ne piše niti slova. Sigurno bi bio dovoljan bilo kakav odgovor, bilo kakva rečenica. Bilo bi!
Ali ona je pritisnula dugme 'OFF Nikolina', već dva dana ja za nju ne postojim... niti kratka telegrafska poruka "NE!"... ništa, ubijena sam. Eto, takve su vam blogerice. zaliven



Post je objavljen 01.06.2006. u 00:14 sati.