Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

i sense, therefore i am

evo ga...6. mjesec. eh kad se sjetim šta se sve događalo u ovo vrijeme prošle godine kao da se prebacim u neku drugu galaksiju. sve je bilo nabijeno napetošću i iščekivanjem. a sada... totalna suprotnost. ništa me ne uzbuđuje... malo toga me može iznenaditi. spremna sam na najluđe moguće konce svih priča. puno razmišljam. (za sebe, čak i previše!) nije mi to dobro... kad puno razmišljam uvijek dođem do razno raznih neočekivanih spoznaja zbog kojih mi se na kraju promijeni cijeli koncept i desi nešto što mi svijet okrene naglavačke. ah... šta ćeš!
tražim nešto neistraženo... hoću izazove... a oni kao da bježe od mene. sve je prenormalno i presvakidašnje da bih pronašla bilo što pažnje i truda vrijedno. nije ovo moje vrijeme... nije ovo moje danas.
nisam pesimistična, ni optimistična, ni letargična ni šta ja znam šta. jednostavno sam realna i iznosim činjenično stanje. samo čekam neki bum koji će me probuditi iz ovog proljetnog drijemeža i odbaciti u neki centar zbivanja. mmm...
baš čitam ovu jednu knjigu koja mi se sve više počinje sviđati. i što je duže čitam, više počinjem razmišljanjem biti nalik na glavnog lika. zbunj totalni. samo šta ja samu sebe ne mogu zatvoriti i vratiti u knjižnicu!
eh jebiga. :)
baš gledam kako su svi zaokupljeni svojim životnim pričama pa uopće ne stignu okrenuti se oko sebe i vidjeti da postoji puno više zanimljivih stvari koje privlače pažnju nego što su oni sami. samo se moraš drznuti upoznati ih. e, pa... ja se ne bojim. a vi?

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 01.06.2006. u 00:08 sati.