Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiktak

Marketing

O pedofiliji,među ostalim... (ne smijte se) :)

Ajme meni...što mene stvarno tolko ljudi čita? Preko 100? Ma daaaaj...ovaj novi counter broji,znate,koliko vas je "unique" bilo na mom blogu,dakle ne broji svaki vaš posjet,nego samo jedan...a ja svaki put pogledam i iznenadim se...hvala!
E,sad,imam dosta tema za pisanje,ali prvo,da razjasnimo jednu stvar:Pedofili su luđaci i bolesnici koji bi se trebali liječiti.Smatram da je to potpuno neprirodno,izopačeno i ludo.Drugo su gay,oni su svjesne,odrasle i razumne osobe koje same mogu odlučiti što hoće,a što neće,a pedofili su kreteni koji iskorištavaju djecu kojima ništa,zapravo,nije jasno,nego poslije u životu,kada sve shvate,imaju traume i postaju loše osobe.Neprirodno je to raditi djeci.Neprirodno i bolesno.Svi ti članovi te neke stranke u Nizozemskoj bi se trebali pozatvarati i poslati na liječenje,ali ne samo oni,nego i svi ostali koji imaju slične "sklonosti".Da se mene pita,ja bih svakom zlostavljaču dala doživotnu,briga me što se kaje,trebao je misliti na to prije svog nedjela...eto,toliko o tome...
Da...pa,mislim da je nepotrebno pisati o školi,već vam je svima,
pretpostavljam,dobro poznata situacija u posljednja dva tjedna,imate vi dovoljno svojih
problema,ne trebaju vam i moji...i od danas sam na dijeti (zapravo od sutra...) Dakle,od SUTRA sam na dijeti,dajem vam časnu riječ,časna zizinačka (ovo zvuči retardirano).Miševe smo uhvatili,ostao je još samo jedan,mali crni,ali i one će kad-tad pasti na foru s ljepilom jer smo im otkrili rupu...pokraj WC-a...užas,gamad jedna mala!
E,da,i moram Magy čestitati na prolasku na prijamnom za Primjenjenu:Bravo!!!
Stavila sam vam sličicu sa krzme...namojte povraćati,molim vas!
I da,moooooolim vas odite na OVAJ blog i recite što mislite o njemu...ajde,pozzz!

Post je objavljen 31.05.2006. u 21:57 sati.