Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekaprvaja

Marketing

...neam ajd!ju.....stfarno!!!..p!taj me.

evo mene nakon dugo vremena i na drugom bloghu,..ne pišem baš postove na ovom bloghu kad ga gotovo nitko ni ne posjecujeno...al zato tenkxam mojoj dragoj koleginici KIKI((cerek))-koja mi je dala najviše komada i ja ju jako pozzzkissthumbup!!!:) a sad,mislim ne znam šta da pišem, očemo malo o školi???..OKI DOKI..ajmo,..
Škola: to vam je ustanova za sve zaljubljene ljudofe((prva jayescerek))),koji ne vole učit(((čitaj:al morajuburninmad))) i koji vole mene(((čitaj:kako da ne.tnx njima,narafno!))), a nastavnici me obožavaju(((čitaj: ne znam koji više od kojegsmijeh))), a nastavnice mi stvaraju(((kak se ono kaže)headbang)) eh, opsesiju!?!..a sad ajmo na frends.o.k??
Frendovi/CE: to su vam moji drugovicool i ja sam njihova(((čitaj: ne znam šta sam.zujo.))).. i ja ih sve lolim..((a najvišeeeeee::: moju anukiss, moju vlatku((pozz srcemah))) i višnju(((caosthumbup))):)))), i frendove(((koje baš i ne volim,al ih(čitaj: ne nesrecu/srecu imam)))))..a najviše pozdravljam od njih: PišTu,eNdErA(((koji me zarazio svojom mržnjom prema raski, i da on ima jednog kul((mmm))) frenda-nogometašacerek ,koji je presladak i koji-necemo dalje, da ove moje lude sutra na inf. nebi nešt čitale)))), pa BeCKAa((kojeg moram spomeniti jer je iznimno LUD za mojom kosom,-eh, šta bi on dao za jednu takvu-jel tak BEK?? ))), pa AnDiJa((koji je mal,plav i kul, imo je i on jednom davno blogh((svoj)) s jednim ogijem...heh)))), zatim tog nekog OGIJa((( koji je inače poznatiji pod nazivom RIBIČ(((čitaj: tak mu se zvao blogh))) i koji voli prd..))), peRiĆa(((KuL je on, al me stfarno nekad zna tako naživcirat-da je toooo za ne povjerovat))) i dAvOrA (((on je totalno luD, njega morate upoznat da biste u to stvorenje povjerovali, stalno spika o ženskama((Non-stop))) i znte šta je u pon. pod tjelesnim napravio mojoj koleginici Nikolini,: došo do nje i povuko joj trenirku do dolje da je ona ostala u gačama, pred cijelim razredom ..ja sam se crkavala, a nikolina je počela vrištati..bilo je kuL:)))
...I SAD na kraju...jedva čekam subotu jer je moja krizma u 18h, i zamislite vi sad ovo, taman na tu subotu u 16.30h naši dečki iz raz. i iz 8.a igraju polufinale iz nogoša u osijeku i oni to igraju negdje do 17.15h dok dodju kuć pola 6h i nabrzinu se obuku i u crkvu na svoju kriizmu i nakon krizme u 20.00h igraju finale..zamislite kak bolesno,jadno..heh a u nedjelju je naš kirbaj,ja kažem kirbajluk..en, već su došli svi kirbajaši i bitno da je muzika, a sam da bude lijepo vrijeme i da dodju balerina i krejzi-surf i sve ce biti za 10..eh i mora mi još sam proč sutrašnji dan..sutra 2.h odgovaram eng., 3.h cijeli sat pita fiz.,4. pišemo ispit iz mat.((o kojem mi ovisi ocjena, a neam pojma niš)) ..et,sam da znam taj test i da me ne pita fiz. a kakve sam srece bit cu nesretna...kuižite???..a sad ja odoh učit i dršte fige da dobijem bar 4 iz testa iz mat. pliz....pa-pa!!! i posjetite majne drugi blogh!!!!


Post je objavljen 31.05.2006. u 20:38 sati.