Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svrati

Marketing

ha, i to je život...

joooj, užas. Što se više bliži kraj šk. godine ja manje učimnamcor... Ajme,..kad se sjetim kak sam na početku učila, ah..početnička motivacija. Jučer sam dobila 2 iz engleskognamcor, dobit ću 1 iz fizikenamcor...sigurno (ajme dragi bože, molim teblabla da ne prođem s tri ...pa neću valjda no???) ...grrrrrrrrrrr.....i tak.... i još mi je škola ujutro što ujtro mrzimpuknucu(a popodne sam zahvalna i smijemo se onima kojima počinje 1. satsmijeh ). Najrađe bih cijeli dan bila doma, niš me ne zanima, nitko me ne zanima...nikako da nađem razlog zašto bih se ujutro digla iz kreveta i to katkad izaziva tešku depresiju...headbangmadheadbang Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad ????? će više taj kraj, ljeto, besposličarenjezijev, slobodaparty, sunčanje, moreeee.....????? Tako blizu, a opet tako daleko..
Još i ova glupa kiša. grrrrburninmad..kak se usuđuje...agxyzgrrh...

E,da još bih vas htjela podsjetiti nečemu, ako malo bolje pogledate desno kod mog dana kad sam došla na ovaj svijet ... možda biste mogli primijetiti kako mi se bliži rođendan....smijehsmijeh i baš sam happy zbog toga smijehsmijeh(smijehmožda zato što je to ujedno i predzadnji dan nastavesmijeh).
yesyesNARAVNO...vi ćete me se sjetiti i čestitati mi ... da,..sigurno...yesyes

mahwaveZasada, želim svima što manje glavoboljeheadbang i više marljivosti i motivacijethumbup....A ja,,, ja moram krenut učit povijestburninmadheadbangnozalivennamcorpuknucumad(pišem u petak,a nisam ni pogledala)....(neee biiiiiiiiii) i vrlo se radujem tome, da, baš sam sretna..jedva čekam,TO JE TAKO ZABAVNO i zanimljivo...yes !!!!ludludludludlud

...vidimo se..ak preživim slijedeća 2 tjedna...wavemahblog layouts



Post je objavljen 31.05.2006. u 15:05 sati.