Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgubidanka

Marketing

Zatupljujuće? A kako drugačije?

Dok JcerekaranSrcaMogakiss zadivljeno pogledava u crnu kutiju koja s compovog DVDa prikazuje neki zastrašujući "psiho" film u kojem se ljud kolju i vrište, ja čitam, moš' mislit - Tenu. burninmad(Maloljetnici i vi niskog praga moralne netolerancije, začepite uši/oči, preskočite dio teksta, ispričavam se radi vulgarnosti. Izletjelo mi je, da tako kažem.) U pičku materinu, ali je to zatupljujuće!

Vitki&Zdravi - posebno izdanje. Čega? Debilnosti? Faking 18 kuna. Ne razumijem zašto li je Teta J. to uopće i kupila. Pisano je kao da je kvocijet prosječne žene identičan inteligenciji papučice.

Prema načinu pisanja i stilu ophođenja s čitateljicama, rekla bih da je to štivo za osobe iznad 35.puknucu A opet, na svim fotografijama su komadi malkice stariji od ja.

500 savjeta za top formu - mda, zaposlena žena u iščekivanju godišnjeg odmora stvano ima vremena za svih 500, kako bi bila očaravajuća, tanka, mila, izribana od slobodnih radikala, oribana od narančine kore, isprana izvana i iznutra raznoraznim "kupi me, kupi me" preparatima, dobro raspoložena i blistava od sreće. Čudno je da nigdje, uz ostale bolne i neugodne tretmane ne spominju i čišćenje debelog crijeva. Ili je uvriježeno mišljenje da Hrvatice nemaju debelo crijevo. Ne, vjerojatno ne. One to ne rade.

Glasam za higijenu, ali brate, ovo je previše!
bang

Hrvati - mi smo lijep narod, visoko obrazovan.namcor
Ukoliko si završila/o trogodišnju - faca si!
Ako si učlanjen/a u knjižnicu - intelektualka/ac si!
Znaš uključiti kompjuter - ideeeeš!
Pišeš blog, a to i spomeneš u razgovoru - ništa, nula, nada - izgubili se na početku rečenice. "Pišeš ŠTOOO?"

Svi smo kolektivno u dugovima, svi patimo od besparice, kriminalci češkaju jajca u kožnim foteljama na vrhu sistema, nema se posla, penzići kopaju po smeću, svi od reda su zlostavljani, klinci briju na ustaštvo, studenti su tehnički višak, ALI:

bitno je da ONA nema celulita, da joj je kosa sjajna, mirisna, bujna, grudi na pladnju i sjenilo od 200 kuna na kapcima. Nije mi jasno
od kuda sav taj novac koji se gubi na estetiku.

Žalosno je to da u zemlji od 4,5 mil. stanovnika imamo toliko "ženskih" časopisa.
Ako ikada odlučim biti novinarka, nemam pojma za što bih mogla pisati.

Jel' možda za Graciju? "Stil&Stav"? Što će ikome tuđi stav, nije ni čudo da smo u klincu kada nam drugi govorimo kako da se postavimo? Al' smo marionete, neviđeno još. Ma viđeno, viđeno, bilo, a i sada je na programu.

Odustala sam odavno od tinejđerskih časopisa, ne čitam ni Gloriju, Globus, Tenu, Arenu, Nacional, Cosmo & Elle ("Ljepota je unutra" - valjda radi toga i reklamiraju haljinu od 2 i pol tisuće kuna). "Zarez" mi je ipak preukočen, preozbiljan.

National Geo. kupim tu i tamo, ovisi koje teme su na repertoaru. Ranije sam kupovala Klik, ali se je pokvario, NOmad je ukinut ili ga ja ne mogu nać nigdje, Playboyeve teme otišle isto u ocat.

Čini mi se da ću ostati na tome da čitam moje mile blogove i zavirujem u živote omiljenih mi blogera. Kvalitetnih, nepredvidljivih i - iskrenih. Samba, Arsen, Japi... Tonkica, Special, Dismalica, Firestarter, EQ... koji štekaju što se tiče redovitosti, ali eto - volam ih :o)

I stoga - ja bi blog u papirnatom izdanju!!!lud

offtopic:
Navečer idem u Beč. Uzeo me Papuchar, on ide s Tehničkim fakultetom. U planu mi je zujati po gradu u najboljem društvu - sama samcata. Valjda ću uletjeti u neki Internet caffe pa ću se javiti. Dolazim u nedjelju, ravno na live prijenos koncerta Depeche Modea na MTVu. Yupi yupi yey!!!
rofl roflzujonut

I još jedan offtopic:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovo su moje koke. Koje sam morala gledati 4 godine. Zadivljujuće, sve smo žene bile u razredu. Bile ste blesave, u klincu, PMSaste i svakakve, ali ćete mi faliti. Bez obzira što sam slovila za onu čudnu. Hebi ga. I to mora biti netko. MWA!


Post je objavljen 31.05.2006. u 03:19 sati.