Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maleni1986

Marketing

Osijek

Unaprijed se ispričavam što zbog privatnosti neću napisati mnoge detalje.

U petak smo pošli za Slavoniju, prošli pokraj Fresh-ove kuće, i došli smo do Osijeka, veli Sirenica da se baš tada pokazalo sunce. :-)


Večerali smo, pogledali crkvu Slavnog imena Marijinog, te smo trebali ić spavati. Naravno, nismo, nego smo sjeli u auto, te nas je domaćin, čovjek kod kojeg smo kasnije spavali proveo kroz grad, samo da ga vidimo, bez izlaska, tako da smo išli spavati oko ponoći.
Prije toga otišli smo do Drave, gdje su nastale ove dvije slike



E, da ovo je slika prije večere:


a ovo poslije:

Drugi dan, točnije subota, išli smo malo do Đakova, gdje smo imali i ručak, te malo druženje, večeru, te nastavak druženja.



Za večeru je bilo svega, od čevapa, biljaka te fine, ali fine piletine. Milina, svaka čast domaćinu.
Zatim, poslije večere, jedan frend uzeo je bas, te zasvirao.

To vam je ovaj u plavom u pozadini.

Pjevalo se je i sviralo dugo, dugo.



Do domaćina smo stigli uvečer oko deset sati, a tada smo otišli do Tvrđe, bili na koncertu EnFace-a, vidjeli Dravu uvečer, a zatim smo otišli vidjet kako je domaćin rekao "znamenitosti" - Carpe Diem. Bilo je lijepo, upoznao sam nekoliko dobrih ljudi, malo smo porazgovarali, popili, te otišli spavati.

Ujutro u nedjelju išli smo na misu, i mogu pohvaliti, skoro svi sa kojima sam se upoznao u sitne sate te nedjelje, došli su i na misu. Misa je bila prekrasna, a bend koji je svirao, nakon mise je napravio pravi koncert, sva djeca su pjevala, a basista je opet briljirao.



I, otišli smo doma nakon ručka i stigli pred kraj prvog poluvremena utakmice.


Da zaključim.


Osijek mi se je kao grad svidio, i to jako. Podsjetio me (donji grad) na moj Varaždin. Tvrđa mi se svidjela, te šetalište uz Dravu, milina. Kafići su super, samo da su malo veći.
A, cure, to ne smijem komentirati, jer su jednostavno predobre, izgledom sve, a one koje sam upoznao i po naravi.
Domaćini su nas dobro smjestili, i sve u svemu, zadovoljan sam i to previše. Treći puta sam bio u Slavoniji (nikada prije srednje škole), ali ovaj puta mi je bilo daleko najljepše, i ovaj put mi je "čak" bilo žao što odlazimo.
Svidio mi se Osijek i ljudi koje sam upoznao.

P.S. Nažalost, nisam se vidio s jednom osobom sa kojom sam se baš posebno htio vidit, ali se nadam da će treća biti sreća.
I, žao mi je što ne mogu napisati sve, ali tako je to.


Post je objavljen 29.05.2006. u 20:36 sati.