Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malisvijet

Marketing

Skinula sam pet kila!

Eto s ponosom objavljujem da sam skinula 5 kg od trenutka kad sam vam na ovom istom blogu u mom prvom postu, obećala da bum za godinu dana skinula 10 kg. Ustvari da kanim skinuti 10 kg. Tak sad za vašu info imam 70 okruglih kila koje se preljevaju po mojoj riti i nogama i trbuhu i još sam si uvjek koma, ali manje nego prije. Jako je lijepo vidjeti da se cajger na vagi miče prema lijevo, a ne više prema desno kak sam navikla.
I nebum vam sad otkrila nikakvu čarobnu juhu, niskokaloričnu djetu, fit for life filozofiju, ma kakvi, božesačuvaj. Ipak sam ja preveliki hedonist u životu da bi svoje krupno tijelo izlagala takvim stresovima.
Za ovaj iznenadni pad na vagi kriv je samo jedan lik a to je moj novi pes. Moj dragi prijatelj koji me vodi u šetnju i sto put na dan po štengama gore dole i koji mi neda mirno ležati pred televizorom, koji pojede pol moga obroka i koji je vjerojatno dobil ovih 5 kg koje sam ja zgubila. To je ustvari razmjena između nas dvoje.
Pa ako imate sličnih problema u životu jer volite fino papati, toplo preporučam život s ljubimcem. Bili bute sretniji, zdraviji i mršaviji.
U to ime umjesto večere odlazim u jednu dugačku šetnjicu po kavrtu. Znam da pada kiša, ali ne sprečava me ni nuklearna katastrofa kad me ova dva oka pogledaju!
Rukoljub!

Post je objavljen 29.05.2006. u 19:31 sati.