Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/corpsee

Marketing

Ponavljanje norijade!!!

Da nisam dugo ništ pisal, pa da malo nešt našvrljam!!!

Još sam uvjek zaposlen, izlazim van i uživam u svojim životom!!!
Ja mislim da je bio 20.05. odnosno subota kad smo se uputili u Koprivnicu na većernji izlazak!!!
Ako vas zanimaju detalji u vezi toga dana ja vam ih neću pisati jer me je pomalo sram al ak ste željni saznati pitajte Košćaka dat ću vam i broj samo pitajte???!!!rofl
U svakom slućaju bilo je fenomenalno dogo se nisam tak zajebaval!!!thumbup

Pa su dašli dani od norijade bil sam tri dana na norijadi makar nisam maturant al generacija te privuće!!! Bili smo holivudu i bilo je to najbolji dan na norijadi! Sve sate provedene vani bili smo na podiju i ludovali!!! Ko je prošao to zna da je ljep doživljaj!!!
U ćetvrtak je bil koncert od Crvene jabuke bilo je dobro al ne tolko dobro kao prošle godine
kad sam ja bil maturant!!!

Pa petak je bilo odmaranje pa subotu na posel a posle posla na rođendan od Kike koju pozdravljam jer je na rođendanu bilo ludilo!!!
Malo preprićavanja: Došel sam oko 10 na rođendan a tam su bili već svi!!! Svi sjede i polako pijuckaju pive bambuse gemište!!! Kad sam došel odmah sam se najel za petoricu i poćni po gemištima pijem pijem i pijem i ne stajem!!!
Kaj me je najviše mućilo kaj su se mjenjale pjesme i to na narodnjake i na tehno katastrofa!!!
Umjesto da svira naš domaće pjesme oni puštaju te pizdarije al dobro nisam se baš puno time opterećival pa sam se zajebaval brbljavitisom!!!
Došlo je i 6 sati a kad se polako svi razilaze a Herman i ja i jedna frendica od kike koja je tamo spavala smo ostali!!! I još malo opijanja pa smo se sjetili i poćistili smo cijelu prostoriju od feštanja i uputili se u Ledi na „Kavu“ i popili smo negdje pet ili više „kava“ po imenu Podravka i natrak kod kike na Pravu kavu!!! Moja buduća punica nam je skuhala kavu a kad sam ju popil uputil se doma a to je bilio oko 10 sati ujutro!!! Kad dođem doma stara budna i ispitava pojedinosti a ja ne vidim više!!!

Navećer sam išel na sajam i dogovoril se s kikom za reprizu pa zaćas odgodil zatim sam se ćul s Martinom da pemo u Ferdinand kod jedne frendice u restoran jer ga je tek otvorila, pa da malo prometa napravimo ovim putem se isprićavam kaj nisam došo posjetiti ču te uskoro!!! Al nisam uspjel otići jer mi je bilo užasno loše!!! Došel sam u osam doma i legel spavati a želudac mi se poćel dizati i naravno zmajić i to ne jedan nak kojih ćetiri komada e nedaj vam bog te sreće mislil sam da ću mi crijeva van izaći a stara ko stara kad ti je od alkohola samo se smijala i govorila tak ti treba!!!
Ajd dosta za sada nemam više ništ za napisati ćujemo se nekada!!!


Post je objavljen 29.05.2006. u 19:36 sati.