Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plesnaskupinamidal

Marketing

PRVO I TREĆE MJESTO....... JEEEEEEEEEEE

Kao što smo obećale, evo i post s dojmovima nakon državnog natjecanja i uakmice!
U subotu smo došle u Koprivnicu oko 10 sati, a oko pol 12 su počeli službeni treninzi, tj. probe. Nakon toga bilo je službeno otvaranje natjecanja, te je počelo samo natjecanje.
Prvo je bila cheerleading kategorija, zatim pom-pon i na kraju show! Mi smo se natjecali u pom-pon kategoriji i osvojile smo 3 mjesto!!! Dobile smo svih devet brončane medalju i pehar! Drugo mjesto zauzele su Caf spliters iz Splita i Spalatine, također iz Splita!
Zatim je na red došla show kategorija u kojoj smo se također natjecale. Treće su bile Jump iz Koprivnice, druge su bile Livi iz Čakovca (inače europske prvakinje od prošle godine), a prve su bile MIDALICE IZ OSIJEKA!!!! Dobile smo zlatne medalje i ogromni zlatni pehar!!!!!! Stvarno nismo očekivale pobjedu, konkurencija je bila žestoka, al evo ipak se isplatilo što smo toliko trenirale!!!!
U nedjelju smo nastupale na tekmi Hrvatska-Iran i bilo je fenomenalno! Plesale smo te dvije koreografije s natjecanja, a na kraju smo digle Saru u extension (piramida u cheerleadingu) i ona je podigla dres hrvatske reprezentacije, a ostale su podigle hrvatsku zastavu. Upoznale smo i nekoliko nogometaša, navijale i bilo je sve u svemu odlično!!!

Moramo se zahvaliti i nekim ljudima koji su nam pomogli da uopće odemo na natjecanje, osovojimo zlato i broncu, te da nastupamo na tekmi:
Hvala našoj krojačici koja nam je sašila fenomenalne kostime, našem klupskom fizioterapeutu Mikiju Nikoliću koji je liječio naše ozlijede, vozaču Ivanu Skenderu koji nas je vozio na natjecanje, Darku i Miletu Dumančiću koji su nam omogućili nastup na tekmi, našem klupskom DJ-u Kruni koji nam je napravio najbolji mix i svima koji su nam pomogli, PUNO PUSSSSA OD MIDALICA!!!!!!!!!

P.S. Evo dolje pra slikica s natjecanja i tekme, imamo sliku samo s broncom trenutno, al dat će nam Dunja navečer sa zlatom, pa ćemo objavit!!!!!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
BRONCAAAAA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
DIO IZ SHOW KOREOGRAFIJE KOJA NAM JE DONIJELA ZLATO

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
PREP PIRAMIDA NA TEKMI

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
KOREOGRAFIJA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
NAVIJALE SMO I NAKON NASTUPA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
MIDAL I NIKO KRANJČAR

Post je objavljen 29.05.2006. u 13:12 sati.