Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nicol007

Marketing

MASKE PADAJU!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon što su svojim maskama privukli pažnju i u Finsku odnijeli titulu pobjednika Eurosonga, članove benda Lordi tek sada očekuje prava borba - kako svoja lica i dalje skrivati od javnosti.


Nakon što su svojim zastrašujućim maskama privukli golemu pažnju i kući u Finsku odnijeli toliko željenu titulu pobjednika Eurosonga, članove benda Lordi tek sada očekuje prava borba - kako svoja lica i dalje skrivati od javnosti.

Njihova prepoznatljivost upravo je u tim maskama, pa su čak spremni i čitav dan provesti znojni pod svom tom gumom, kožom i teškom šminkom kako svoju "furku" ne bi doveli u pitanje.

No, novinarska znatiželja ipak je jača, pa je tako i njemački tabloid Bild već objavio fotografiju demaskiranog frontmena Mr. Lordija, kojem pak u osobnoj stoji ime Tommy Putaansuu. Njegovu fotografiju prije toga je objavio i jedan finski tabloid, koji su članovi benda tužili jer smatraju da im je time narušen imidž koji uporno grade već 10 godina.

"Kad uza sebe imate Supermana, više nikoga nije briga za Clarka Kenta. Tako bi trebalo biti i s nama", poručuju članovi benda.

A maska je pala i s lica jedine žene u bendu, klavijaturistice koja u Lordiju ima ulogu duha Awe. Mlada dama u privatnom se životu odaziva na ime Leena Peisa i baš kako je opisuje i novinar New York Timesa, tipična je plavokosa Finkinja.

Nosi naočale, navodno je vrlo simpatična i razgovorljiva, a studirala je klasičnu glazbu. Niti njezinu fotografiju nije bilo lako iskopati. No, srećom, Leena je članica još jednog benda - Dolchamar, koji pjeva na esperantu, a njihove fotografije mogu se najnormalnije pronaći i skinuti s interneta.



Post je objavljen 29.05.2006. u 12:08 sati.