Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

Sastavljanje

E ljudi, u zadnje vrijeme sam dosta toga sastavljao, ali sve većinom vezano za televizore, dvd-e, kompjutere, fakseve i slične stvari. Dugo se nisam bavio pravim muškim poslomthumbup
Jedan takav posao bi bio sastavljanje orbitreka. U četvrtak sam kupio orbitrek u Metrou, imam višak kilograma i to treba skinuti, jer što dalje sve ih više ima, odlučio sam stati na kraj tome, a u pomoć sam pozvao orbitrek. Dobijete ga u kutiji za koju ne biste rekli da unutra stane nešto više od... ne znam, neke dvije slike.
Kad ga izvadite iz kutije, što mi je ujedno bio i najteži zadatak, jer bio sam sam, a on nije bio baš voljan za van izaći, valjda se uplašio kad je vidio mene koji ću ga gaziti narednih dana, no iščupao sam ja njega van i evo kako on izgleda.

Image Hosted by ImageShack.us

Sad sigurno mislite da nije ni čudo što ne želi van kad je takav ružan, kao da je s drugog planeta koji svake godine organizira izbor za miss ugly.
No, meni je uvijek fascinantno kako ljudi upakiraju sve te stvari u kutije, onima koji izmišljaju ove stiropore, dao bih im Nobelovu nagradu, to je tako sve popunjeno i prostor fenomenalno iskorišten da je to nevjerojatno. Kad sam kupio neki radio prije 2-3g lijepo sam ga raspakirao, ali nisam nigdje mogao naći daljinski, čak sam zvao trgovinu da im kažem da nema daljinskog unutra, i kad sam ih uvjerio da dođem po novi daljinski, spustio sam slušalicu i u jednom kutu sam našao daljinski (sav sam se postidio). Prije nekih dva mjeseca kupujem Tv, no nije mogao s kutijom u auto, pa sam ga raspakirao na parkingu i ubacio unutra, a skoro sam bacio daljinski s kutijom u smeće, jednostavno ga uvijek zabiju u neki kutak.
No, kad sam sve to raspakirao, prizor je bio otprilike ovakav, tj. točno ovakav.

Image Hosted by ImageShack.us

I nakon malo posla, došli smo do sljedećeg rezultata

TADAAAAA

Image Hosted by ImageShack.us

Mali savjet: ake su budete suočavali s ovakvim poslom, bacite upute, samo ometaju, da sam ih slušao, vjerojatno bi ovo čudo stajalo naopako. Joj, kako sam postao nespretan, prije par godina sam svako malo vadio motor iz auta, a sad ne znam ni ovo sastaviti. Još smo brat i ja, (on tada 7, a ja 10g) sami skidali mjenjač s auta dok je tata pio kavu s društvom. Bili smo dosta sposobni, sve dok ja nisam otišao na faks i pogospodio se i postao nesposoban, a brat samo napreduje na tom području, iako je teorija još uvijek na mojoj strani.yes
Eh da, odsad ću svaki ponedjeljak tamo ispod mog broja ICQ-a pisati broj izgubljenih kilograma, pa da vidite i vi djeluje li ovo čudo išta ili ništa!

Pozdraw svim majstorima. thumbup


Post je objavljen 29.05.2006. u 10:45 sati.