Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sasapetkovic

Marketing

svirke Powerslave i Messerschmitt

U petak je Powerslave održao svoj prvi cjelovečernji nastup u pulskom Rock Caffeu i bilo je super. Mislio sam da će biti više mlađe ekipe, sa nezaobilaznim "headbanging" i "air-guitar-playing" forama, ali prisutnoj je publici više pasala klasična "sedeljka" u Rock Caffe maniri. Ne žalim se, lijepo su reagirali na bend i vidjelo se da im se sve skupa sviđa. Zvuk je bio OK, a kako čujem od nekih iz publike, trebali smo ozvučiti bubanj, ali šta-je-tu-je. Svirali smo otprilike sat i dvadeset minuta, taman da ne udavimo.

U subotu, 27. sam svirao na "Danima Rojca". Prvo s Messerschmitt, počeli smo oko 22:00 i otprašili pola sata žestoke garaže, nažalost, bez bas gitare, jer se naš Ruki nije mogao zamijeniti za smjenu. Svejedno, mislim da je svirka bila u redu. Da je bilo više ljudi, bilo bi još bolje.
Oko ponoći, kad sam na stage izašao s Powerslave, dvorište Rojca je bilo krcato i jebeno puno ljudi je znalo tekstove. Drago mi je da ekipa (pogotovo cure) prate stare Maidene, a najdraže mi je što nisam čuo "sviraj Fear of the Dark" ili tako nešto... tko god zna išta o Maidenima, zna da su se trebali rasformirati nakon "Seventh Son", ili nastaviti egzistirati samo u svrhu turneja i prezentacije svojih starih materijala. Mislim da nikom ne bi bilo krivo.
Uskoro očekujem fotke s oba događaja, pa ću ih plasirati ovdje. A dok ne dođu fotke, za scan članka o svirci Powerslave u Rock Caffeu, klikni ovdje!

Post je objavljen 29.05.2006. u 08:57 sati.