Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dugauvala

Marketing

jedna mala

"slušaj ti sad mene.....nemaš ti pojma kakvu si curu dobio i kakvu osobu imaš uz sebe....zato dobro pazi što radiš,jer u protivnom,ako je povrijediš na bilo koji manji i najmanji način...ja ču ti doć doma i slomit ću ti vrat i ......ok?drago mi je da smo se razumijeli....pozdrav i uživajte.jedna mala"

Onak, odmah, iz topa... nisam je još ni vidio od prekida s dečkom, a već mi prijete... ah, jedna mala... :) neznam, obično ljudi krenu od pretpostavke da će sve biti bolje nego što je bilo... a ne ovako... i šta da sad ja mislim o tome? da budem pod stresom svaki put kad je vidim? da pazim na svaku riječ, pokret, misao? eh... da sam pazio na sve to, ona bi još uvijek bila "nečija" cura... a sada je opet "svoja".

Možda primjećuješ da je ne "svojatam"... Zašto i bih. Možda moja uloga u njenom životu i nije da budem njen netko dok nas smrt ne rastavi, i možda je povrijedim već sutra, možda ona mene sutra povrijedi, možda se nešto desi šta je iznad mene i iznad nje, a možda zaista i budemo sretni do kraja života.

Ali ja imam svoj život, i živim ga. Uživam uz nju, u svakoj sekundi provedenoj kraj nje. Prijetnje nisu primjerene na ovom blogu, kao ni bilo kakvo drugo pokazivanje agresivnosti, zbog toga ću tvoj komentar izbrisati. (Da ne bi bilo da ga ne uvažavam ili ne poštujem tvoje misli pretočene u slova na monitoru, ostavljam ga na početku ovog posta, da se razumijemo :) )

A to da nemam pojmakakvu sam curu dobio? ah... itekako imam.

Ina, volim te.

Post je objavljen 28.05.2006. u 22:32 sati.