Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Sad malo pazit i glavom radit

Daklem, vrijeme je da se malo uozbiljim. Jutros sam u 5 ujutro dosao doma a u 5 popodne sam izasao samo da odem do gorice na streetrace i u 8 na neki meeting. Pa se to oduzilo na 2 posjeta mekdonaldsu izmedju, dva rezervoara benzina u motoru, jedno paljenje guma, jedan ulazak u mcdrive u bunkeru u rikverc, previse km ganjanja i izlaganja pogibeljnim situacijama, sat i pol seksa iza neke lokalne srednje skole na nekim stepenicama sa nekom starijom kokom, jedan sladoled popodne s jednom blogericom.

Rezultat toga je muskulfiber i to zesci (ramena boleeee, nemogu se pomaknuti, ocu masažu), pospanost i usporenost u trenutcima kada bi trebao uciti matematiku 2 jer mi treba 100/100 da bi imao 5 i ovaj semestar.

No doh sad sam bio 2x do djubrave na motoru samo s kacigom i bubreznjakom..super mi se vozit u nedelju ujutro...nema uopce potrbee ici ispod 100 - 120 bez da je riskantno.

Uglavnom, zašto post, danas je 28.05.2006. i odlučujem čvrsto da nema seksa do 28.06.2005. i da neće biti slatkiša u prehrani već struktno tuna, posni sir, kikiriki, puretina, pileća prsa, integralna riža, integralni kruh, salate razne. Dopušteni grijeh je da pruzim cunninglingus i jedna kugla sladoleda od ljesnjaka tjedno. Alkohol ionako ne pijem nikad nikad nikad, cigarete su mi fuj, japanke su mi gay rolleyesi da, nogomet je kretenski posrt i nevolim ga osim kada nacionalni osjecaji su jaci od gađenja pa se gleda kada `rvacka igra hrvatska

Ajde karakteru, sad je tvoj red da se pokazes da si dobrica. rolleyesrolleyes

Post je objavljen 28.05.2006. u 18:00 sati.