Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

Danas je siesta :-)

Evo ovaj post pišem malo za promjenu.Nedjelja je,dan odmora pa malo pustih mozak da se vrati ugodnim trenutcima.Danas sam vesela i neda mi se filozofirati :-) To puštam za tmurnije dane.

Koliko god da sam ambiciozna i nastojim se držati svojih planova o budućnosti ponekad me baš zanese onaj život,nazovimo to punkerski život.U Puli se održava Monte Paradiso festival svakog ljeta i tu se skupi puno punkera iz HR i šire(zapravo dođe mnogo alternativaca,ne nužno punkera).Ima nečeg posebnog u tome.Neko zajedništvo je,svi su veseli i raspoloženi (dobro priznajem –pijani :-)).Ekipa postavi šatore u moj prekrasni Rojc(inače mjesto gdje se održava fest) i tamo budu dva-tri dana,ovisno koliko traje festival.Na večer koncerti i akcija.Drugi dan masnice(kao posljedica poga),ali to nije važno!Nekako je sve bezbrižno i mirno i to mi se veoma sviđa.


Ah my precious!

Image Hosted by ImageShack.us
No opet,ne možeš tako živjeti.Napijati se i ubijati(kako ja volim reći za poganje i sl.akcije) svaki dan,moraš i raditi i od nečega živjeti.Ali ovakvi festivali me malo odvuku od stvarnosti i baš me inspiriraju.Onako kada sam vani cijeu noć pa dočekam izlazak sunca,to ulije neku novu energiju u mene.
Ipak mi ništa ne može zamijeniti Biker days.O tome bolje da niti ne počnem!Samo je zajeb što su uvijek ljeti kada radim pa onda si zamislite kakva dođem na posao :-) Jer nema teorije da to propustim,ekipa bude super,mjuza još bolja,a akcije ne fali.

Nakon dugo vremena jučer sam išla vani.To mi je baš trebalo! Dobro pokupila sam i nešto što mi i nije trebalo(pokoju masnicu i sl.),ali sve u svemu bilo je super! Vrat me malo boli,ali i na to sam navikla pa nikome ništa.Bili su «Dani Rojca» pa je tim povodom sviralo par bendova.
Jedni su tako dobro svirali Maidene!Na njihovom koncertu i onom od Antitodora izbacila sam sve frustracije iz sebe.Hehe sada sam kao nova.

Dakle vidite,to su mjesta na koja volim izlaziti,pa iako ne znate što je Rojc i kako izgleda vjerujem da ste preopoznali slična mjesta u vašem gradu u kojima bih se ja našla.
Bilo bi mi drago čuti gdje vi izlazite,odnosno,kako se to danas kaže,koji ste đir.Jeste li uopće neki određeni đir?Jer čovjek ne mora biti u nekom điru.
Izlazite li,idete li samo na kave ili samo u šetnju s nekim ili nemate vremena za to uopće?
Evo baš me zanima budući da mnogi kažu kako blogeri nemaju život pa ga stvaraju na netu. No to je ionako samo zajebancija.Kako kaže moja prijateljica na upit zašto ne piše više blog:»Našla sam si život» :-))
Ah onda ja neću život,baš volim blog :-)


Post je objavljen 28.05.2006. u 15:11 sati.