Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

1. i 2. kolo 27. World amateur go championship - Nagasaki - Sasebo - 28. 05. 2006.

Nakon prva dva dana u kojima nije bilo sluzbenih partija prvenstva danas su odigrana prva dva kola.
Ovdje necu navoditi sve rezultate, ali ih mozete naci na linku prvenstva koji mozete naci na http://tengen.2.forumer na Go u Evropi i svijetu na 27. Svetsko amatersko prvenstvo.
Nas predstvanik Mladen Smud je ujutro igrao u prvome kolu protiv Cristiana Gabriela Popa iz Rumunjske 7. dan. Mladen je igrao bijelim kamenovima. Velika razlika u snazi donijela je veliku pravlast Rumunjskom igracu. Bilo je to poput igre macke i misa. Zavrsilo je Mladenovom predajom.
U prvom kolu izgubili su i ostali predstavnici zemalja s nasih prostora. Iznika je bio Balogh Pal iz Madjarske koji je krenuo pobjedom.
Poslije podne u 14 sati krenulo je i drgo kolo. Protivnik Mladenu je bio Ibadat Mammadov 1. dan iz Azerbedjana.. Vec u ranoj fazi doslo je do sukoba grupa. Mladen uspijeva odrezati znacajan dio kamenova i satviti ih u svoj saldo poena i Ibadat se u ranoj fazi partije predao.
Prvi dan je tako odradjen polovicnim uspjehom. To je ustvari ocekivan rezultat s obzirom na snagu protivnika. U drugom kolu su svi predstavnici nasih susjeda ostvarili pobjede.
Na svijetskom amaterskom prvenstvu ima igraca razlicitih snaga. U zemljama clanicama, koje tek od nedavna imaju igrace goa, slabije su kategorije. Tako se desava da se nakon poraza od jacih nailazi na slabije protivnike. Kako turnir odmice protivnici su blize realnoj snazi igraca. Igra se svicarskim sistemom, koji tako dirigira protivnike.
Sutra su na redu slijedeca dva kola. Po ovdje lokalnom vremenu cu najvjerojatnije navecer staviti novosti s prvenstva.
Vise o zivotu i zbivanjima u okruzenju prvenstva mozete naci na blogu pri mladenu
Ovo kratko izvjesce sa prvenstva stavio bl. Muradenu

Post je objavljen 28.05.2006. u 11:22 sati.