Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackbunny

Marketing

Planet majmuna

Jucer je bija Almi rošendan, a posto smo (Kate,Tea i ja) cekale zadnji cas da odemo kupit Almi poklon, Kate i ja smo posli treninga (onako umorne) dva sata po gradu trazile sta cemo kupit Almi. Crkla san. Jedva san cekala da došen doma pa da se svalim u krevet. I tako san pala u komu i probudija me Marino u 4.30 pa san vikala na njega, jadan... Bas mi ga je zaj... :o)
Dogovorila san se sa Almom da došem do nje u 6.30,ali san ''mrvicu'' zakasnila... Dosli smo u Šufita i totalno preuredili prostor. Alma i Tea su isle pokupit ljude isprid Centrala jer niko ne zna di je Šufit, a ja san ostala pricat sa Anom ( legenda, radi u Šufita) i malo smo se bolje upoznale. Naravno, odma su se pocele stvarat grupacije jer smo totalno u drugom svitu ( Tea, Kate i ja, a Alma je negdi izmešu...) od drugih. Meni je tulum bija super jer smo Tea, Kate i ja cilu vecer skakale i plesale (ako se ono moze smatrat plesom....) a ostali su samo sidili, pusili i pili. Izuzetak je Prgomet koji je staja i u ruci drza casu - slanih stapica :o)
Najvjerojatnije su svi mislili da san pijana (i napusena jer su se samo na taj nacin mogli objasnit oni moji ritualni plesovi, a Ivona i Ana bi rekle da je to posljedica bušenja vjestice u meni i pozelile bi mi dobrodoslicu u kult...), ali nisan nista pila. Meni ne triba alkohol... Ja san vec sama po sebi udrena u glavu... :o)
Uglavnom, mene su tako bolile noge kad san dosla doma da je to bilo cudo! Samo san se izvalila u krevet i, po drugi put, pala u komu... Jutros san se digla cila slomljena, mislila san da san spavala do podne, ali je bilo tek osam a nisan mogla ponovo zaspat pa san se izlezavala do deset. I naravno, nisan bila na treningu. Ni Alma ni Kate... Sto posto ce nas muski ogovarat... Kad nema macaka, misevi vladaju... :o)


Post je objavljen 28.05.2006. u 11:14 sati.