Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coolericaa

Marketing

nema naslova , samo zajebancija =)

Ellooo.... :)


*Uhvatilo je i mene... oNa groZnica pred kraj osmog!!! :(

Bilo je nezaboravno, neponovljivo, presavrseno-... ma ne opisivo rijecima!!!
Image Hosted by ImageShack.us
poNesto o proFesoRima! :

*prof. Vlasic (matematika) : iako nam predaje od ove godine, mislim da je i njoj i nama dosta svega. Odlicno objasnjava, ali ono.. njene fore su fakat... najzesce je kada se dere na Dadu.. '' Dragutine, imas li sada ispriku?''... jojjjj...

*prof. Vicko ( fizika) : nikada puno nisam ni razmishljala o njemu, on ima svoj ritual ucenja, ispitivanja, i otvaranja prozora.. =) LoL! :) Ugl. okEy kao profesor, ima smisao za humor, ali ... ono.... ima i manaaaaa... :) nije tako los, jer naspram nama ... koji smo ga i pokrali (vishe puta) ... jos je on i dobar profesor =)

*prf. Turkovic (kemija, biologija) : ah... ovdje da imamo sliku, ona bi vrijedila tisucu rijeci, i sve bi vam bilo jasno! Ali,. kad nemam .. onda rijeci sluze vishe nego slika LOL!! =) Ugl. divim se njenoj kolekciji spamgica i kopcica, svaki dan druga, osim kada joj je loS dan, jednostavno zaboravi na frizuru i usredotoci se na cipele. Istina, njena ispitivanja su ono.. na racun s kim se druzis takva ti je i ocjena, mislim to je tako ne fer jer ako se ja pocenm druziti s Gotovinom, kaj cu onda imati 5 iz biologije??' A imam 4 pa.. svejedno mi je =) Zna dobro kuriti, pogotovo Reu i Diklica, kada je rekla Rei da neZna kaj je grozde, a Diklicu da je glup!... svaka cast!

*prof. Milardovic (njemacki) : siMpa je profesorica, ima razumjevanja i mlada + ljepa.. mislim da je to dosta.. =) SuPer objasnjava i ... nema onog u sebi zara da nam prijeti samo zato kaj je profesor! :) stay coOl!!!

* prof. Zakanj ( hrvatski) : jedina profesorica koja nas voli u dobru i u zlu, ma kakvi god bili, voli nas! Jedino na hrvatskom volimo biti, jer tamo i pripadamo,, bilo nam je tesko dok je nije bilo, cak smo i pisali test i odgovarALI... ma strasno! ali sada je tu, kad je najvishe trebamo(kraj godine pa.. ) sala...

* prof. Ilincic (vjeronauk) : LEGENDAAAA!!!!E, on je fakat pravi profesor, cak nam ddopusta i duze izlaske pod satom na ''Wc'' =)

* prof. Musinovic ( engleski) : E, pa.. to je nassa predivna razrednica koja bi sve dala za nas, koja nas spasava od zli profesora, i UVIJEK nas pusta van.. a da ne govorim koliko nas vishe voli od cekaca !! A tek njeni savjeti ... uf.. neZnam sto bi dala da se sve to ponovi.. (IRONIJAAAAAA).... =)=)

* Prof. Gajski ( zemljopis) : gori gora, gori borovina! =) lol! Ah, njene male jedinice su nas spasile od popravka, jer znate zemljopis je jako tezak predmet, a pogotovo Hrvatska, koju ucimo, pa da covijek poludi,... Ona je Ok profesorica, ali ima i ona teskih dana sto je full razumljivo, za nas 8 razrede.. hehe.. piSs=)

* prof. Kraljica ( tehnicki : prije je vodila infu, ali sada vpredaje tehnicki , i vishe je kao frendica, nego profa.. svaka cast.. volimo vas, i nemjenjajte seee... !! =)

*prof. Nesic ( glazbeni) : Jooojjjjj..... jojjjjjj... :) ona vam obozava kuriti nekoga... stalno te prca u mozak a ako kazes bilo koju rijec .. sulja ti se pise za tren... Miceki, piceki, dusice i sl. kako nas zove, sve nestaje u zaru bjesa, pa postajemo svinje, idioti i kreteni! =) legenda!

* prof. DUČE (povijest ) ; naglasakkkk... =)=)hehe.. kako bi basta rekao.. pravi bosanac.. e pa nije... odlican je profesor, ima piK na Reu. Svaki sat je otvori barem 5 puta i svaki put se cudi! =) Lijepo glumi, nema sta.. p.S. odlicno objasnjava i ispituje! =)

*prof. Weber (likovni) : sistanje i noz na stolu, eto kako se prepoznaje.. Obozava sarati po imeniku, s olovkom da bi kasnije pobrisala, ako se znate uvlaciti u dupe ili kao ja imate frendove koji ce ici u primjenjenu pa vam oni stoje iza vas i govore kaj trebate reci i sl. =)

prof. Dzida( bivsa iz povijesti) : uvijek sam joj kupovala carape ili kreme kad bi me poslala! :9 ona je bila ta koju je ravnatelj izbacio zbog ''nedolicnog'' ponasanja! smrC.. uvijek cemo vas voljetiii.. =)

*prf. Buljanovic(bivsa iz matematike) ... ah.. e ta je zena za pamcenje.. =)
volimo vas(sada znammo kako je bez vas u matematici ) ... =)



Post je objavljen 28.05.2006. u 10:47 sati.